Nove komšije joj prvi put došle u kuću: Posle pola sata ih je zbog ove LAŽI odmah izbacila napolje

Prvo su plakali od sreće, a onda su najureni iz kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Izvesna Samanta sa Redit foruma “I am an ass…e” (“Ja sam ser..a”) opisala je slučaj koji joj se dogodio prošlog meseca u kući i koji ju je naveo da se zapita da li je u međuvremenu, tokom epidemije koronavirusa, toliko izgubila osećaj za ljude ili su neki drugi ipak problem.

– Dečko i ja pozvali smo nekoliko parova u kuću kako bismo na sedeljci proslavili povratak kakvom-takvom normalnom životu posle epidemije. Na sedeljku je došao i novi par komšija koje ću nazvati Dag i Saša. Nisam ih poznavala dobro, ali sam želela da ih uklopim u društvo parova iz kraja. Već posle pola sata – zažalila sam. Saša je naime, dok smo pričali o svemu što nam se događalo u poslednjih godinu dana otišla u toalet i vratila se uplakana. Rekla je Dagu da je trudna. On ju je zagrlio i takođe počeo da plače, ljubeći njen stomak. Svi smo im, razume se, čestitali na tome, a onda me je Saša zbunila – piše Samanta.

Ona dodaje da joj je i danas jako teško da razazna zašto je Saša pokušala da unese nemir u njen odnos sa dečkom.

– Pohvalila se da je u mom toaletu našla moj test na trudnoću i rešila je da ga iskoristi i proveri da li je ona možda u drugom stanju. Rekla sam joj da je nešto pobrkala pošto ja nemam u kući te testove niti dečko i ja pokušavamo da imamo dete. Ona je insistirala na svojoj verziji. Rekla je: ‘Nema potrebe da negiraš, stajao ti je test u kutijici ispod lavaboa, pa sam ga uzela. Hvala ti na tome’. Bila sam već besna jer sam znala da to što priča nema veze sa životom. Zašto se pravila luda pred Dagom, zašto nije njemu na prvom mestu priznala da je na moju sedeljku došla sa testom u torbici – pitala se Samanta.

Posle nekoliko minuta tenzije u kući i intervencije drugih parova da se to čiji je test stavi u stranu, Samanta je kao domaćin, popustila.

– Sela sam uzrujana i popila piće dok su se oni grlili. To što su nam svima ukrali šou, to mi ne smeta, ali nastavila je da laže. Tada je rekla da smo se pre nekoliko dana videle na ulici i da sam joj rekla da i moj dečko i ja pokušavamo da imamo dete. Tu mi je prekipelo. Srela sam je na desetak sekundi i samo smo se javile jedna drugoj. Nismo pričale. Shvatila sam da tu Sašu više ne želim u svom okruženju pa sam Daga i nju zamolila da napuste moju kuću. Izašli su uvređeni, a ja sam prijateljima u nastavku večeri morala da objašnjavam zašto sam to uradila – piše Samanta.

Ljudi su u komentarima uglavnom bili na njenoj strani, mada je bilo i onih koji su doveli u pitanje njeno sećanje i rasuđivanje.

“Možda si usput u nekoj apoteci ko zna kad kupila test, pa si zaboravila da ga imaš”, “Nije trebalo da ih izbacuješ iz kuće, upravo su sa testom doživeli jedan od najlepših dana u životu”, bili su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar