VENERA JE U BIKU! Stavite ljubav u džepove!

Kakva nam zadovoljstva donosi tranzit Venere kroz znak Bika?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash/Nicola Fioravanti

Kakvo nam materijalno i ljubavno zadovoljstvo donosi tranzit Venere kroz znak Bika?

Svake godine Venera uđe u svoj znak kojim vlada, a ovog puta od 5. 3. do 3. 4.2020 godine gostuje u Biku. Ona budi ceo zemljani element. Zato će Bikovi, Device i Jarčevi osetiti jače od drugih znakova njen pozitivan ili negativan upliv. Dok će Lavovi Strelčevi i Ovnovi biti podstaknuti kvadratom od strane Venere koja ih podseća da moraju da se aktiviraju na emotivnom i materijalnom nivou.

Izazove i krize osetiće i Vodolije , Blizanci i Vage jer ih ova planeta podstiče da pokažu osećanja. Šta nam donosi, čime nas daruje i u čemu nas ograničava trazit Venere kroz znak Bika? To pre svega zavisi od natalih planeta koje aspektuje tranzitna Venera, dispozicije, ali i od vaše natalne postavke planete ljubavi. Koliko ste spremni da primite, dajete i konzumirate darove Venere?

Kada su aspekti nepovoljni bilo da se radi o tranzitnoj ili vašoj natalnoj Veneri možete očekivati probleme u materijalnim satisfakcijama, ljubavnim i seksualnim blokadama. Svakako, izazovi u finasijskim i emotivnim odnosima mogu biti veoma naglašeni. Problemi u vezama mogu nastati zbog materijalne nesigurnosti i nedovoljne posvećenosti. Nije redak slučaj da su i prevelika očekivanja jednog od partnera kamen spoticanja. Potrebno je iskoristiti ovaj tranzit od mesec dana gde Venera doprinosi razumevanju na uštrb tvrdoglavosti i sebičnosti.
U suprotnom slučaju a na našu radost kada su Venerini aspekti, položaj i dispozicija povoljni, spremni smo da koristimo sve ženske atribute da bi ostali u zoni sigurnosti. Venera u Biku jeste čulna boginja koja ne može da ima potpuno zadovojstvo bez materijalne sigurnosti. Ali to samo zato što materijalna nesigurnost ruši njen osećaj zadovoljstva i zonu komfora.

MESEČNI HOROSKOP: Rakovima treba više odmora u martu, a Devicama ljubav koja se ne zaboravlja!

Međutim, ovo je planeta koja donosi odlične kreativne potencijale koje koristimo u ljubavi ali i na poslovnom i prijateljskom planu. Inspirišite sebe ali i druge. Ovladajte svojom osećajnom prirodom da bi mogli da stabilizujete sebe i svoju potrebu. Venera svojim tranzitnim kretanjem kroz Bika donosi praktičnu vibraciju sreće u ljubavi, braku i porodici. U svojim koferima nosi umeće vođenja ljubavi, harmoniju, plodnost, bogatstvo luksuz, umetnost… Tako nam ova planeta ljubavi donosi eliksir uživanja i hedonizma, iako uvek ima šta da kaže o novcu, imovini i potrebi za sigurnošću.

Dobra organizacija, lakši dogovori i izbalansirani poslovni i prijateljski odnosi jesu njen cilj. Već na samom početku perioda gostovanja u Biku Venera se susreće sa Uranom i obeležava ekscentrične događaje. Uran podstiče Veneru na dozu lucidnosti i neshvatljive poteze. Zbunjuje on Veneru ali taman toliko da je drži uz sebe. Neočekivane događaje daje i na poslovnom ali i na partnerskom nivou. Zato se nemojte začuditi ako vam se dogodi ljubav na prvi pogled ili flert preko društvenih mreža. Ovo je i aspekt neobičnih i nekonvencionalnih veza koje ljubav jesu, ali drže pažnju baš svojom neobičnošću. Zato se spremite na iznenadne i neobične događaje koji vas kao grom iz vedra neba pogađaju!

Merkur koji se vratio u Vodoliju u svom retrogradnom hodu čini da vam misli budu jasnije a želje osnovane. Zajedno sa Venerom u Biku donosi drugačiju energiju koja nije ratničkog i borbenog karaktera već laganija, mirnija, logičnija i pre svega praktična. Zato je ovo period u kome Venera dozvoljava bolji ljubavni, socijalni i društveni život.

Nemojte se plašiti viška sreće koji brzo curi, već konzumirajte dobre vibracije Venere u Biku, pokrenite svoje emocije i priuštite sebi male luksuzne darove – makar to bio i samo vaš omiljeni orginalni parfem.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar