U istom trenutuku sam se i razvela i IZGUBILA oca: Sanja Marinković otvoreno o svojoj PROŠLOSTI!

Voditeljka kaže da nikada nije posustajala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Sanja Marinković voditeljka jednog od najgledanijih tolk šoua na ovim prostorima već decenijama, trudi se da svoj život zadži za sebe. Ipak pominjala je detalje svog razvoda i javno.

Ona je bila u braku sa Aleksandrom Uhrinom više od deset godina i baš u periodu razvoda, doživela je još jedan veliki gubitak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nažalost, gubitak oca, zvanični razvod braka u kome sam bila više od decenije i ostale promene u mom životu dogodile su se u istom trenutku. Ali ja ne trošim vreme na samosažaljenje, već ću se zauvek truditi da živim život o kakvom sam oduvek maštala – ispričala je Sanja za magazin Stori.

Foto: printscreen/ Youtube/ RTVPink

Voditeljka je tom prilikom govorila i o svom sinu Strahinji:

– Što kažu terapeuti – imam loš mentalni menadžment i verovatno mi je i zbog toga mnogo godina trebalo da shvatim da tolerancija i praštanje nisu recept za srećan brak i da sam možda neke stvari u srcu i duši morala mnogo ranije da stavim na mesto koje mi prija i odem. Retko kad se ljutim na druge, uglavnom samo na sebe i ponekad na Strahinju (Sanjin sin, prim. aut.) Mama kaže da sam kraljica popustljivosti i tolerancije u majčinstvu, i da to neće izaći na dobro – kazala je Marinkovićeva ovom prilikom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar