Nakon tuče ga UVUKLI u automobil, skinuli golog, pa se iživljavali: Stravičan EPILOG tuče u Inđiji

Na kratkom snimku vidi se besomučno prebijanje jednog mladića u centru grada u Inđiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić, Youtube/online starlight videos/Printscreen

U Sremskoj Mitrovici i Inđiji je od strane pripadnika policije identifikovano sedam osoba koje su učestvovale u tuči u Inđiji i uhapšena su trojica osumnjičenih za iznudu u pokušaju i razbojništvo i nasilničko ponašanje.

L.N. (20) i U.P. (20) iz Zemuna i A.L. (18) iz Stare Pazove terete se da su sa još dvojicom muškaraca za kojima se intenzivno traga u petak u noćnim satima u svoj putnički automobil “alfa romeo” uvukli mladića (18) gde su ga tukli. Nakon toga su mu skinuli odeću i spalili je, a potom su mu uzeli sat i novčanik zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladić je tom prilikom zadobio lakše telesne povrede.

Prethodno se petorka osumnjičenih u centru Inđije potukla sa više mladića u blizini mesta na kojem se nalazio i osamnaestogodišnjak. U toj tuči četiri osobe su zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć.

Policija će protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u toj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje nadležnim tužilaštvima.

Trojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Na kratkom snimku vidi se besomučno prebijanje jednog mladića u centru grada. Na snimku se jasno vidi grupa nasilnika koja se brutalno iživljava nad mladićem koji sve vreme nepomično leži na zemlji i ne daje znake života.

Jedan od njih ga pri tome svom snagom šutira u glavu dok ga drugi udara stolom. Na snimku se vide i prolaznici koji su batinanje sve vreme nemo posmatrali.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Zbog debila , odsustva empatije i zakona, preći na plemenski zakon krvne osvete. Kašikom obraditi vratove debilima.

    Odgovori
  2. Koliko god je strašna sve učestalija pojava da se iživljavanje nad pojedincima dešava u centru grada još je gora situacija da građani nemo prolaze bez imalo empatije, sažaljenja prema žrtvi. Niko ne očekuje da se i prolaznici tuku ali sama galama, negodovanje, zvanje pomoći (glasno i preko telefona koje svi imaju) bi bitno popravilo situaciju. Ovako se nasilnicima pokazuje da smo na njihovoj teritoriji i da može da rade šta hoće jer zbog saradnje sa centrima moći često izostaju zakonske sankcije. Ovo je dokaz da Srbija nestaje kao (humano) društvo i će za par decenija potpuno nestati.

    Odgovori

Ostavite komentar