Izbacili je iz teretane zbog golog STOMAKA: Rasplakala se, a onda ih je posle dva dana uništila

Godinu dana nije dolazila zbog toga što je postala majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Kanađanka Šelbi Rodrigez doživela je najveće poniženje u životu kada se po povratku s porođaja treninzima u teretani susrela sa uvredom koju nije mogla da “svari”.

Šelbi je više od tri godine dolazila u lokalnu teretanu, ali je zbog trudnoće u jednom momentu morala da se povuče u kuću.

Teretana je za to vreme promenila vlasnike, pa je Šelbi po povratku u centar zatekla veoma neljubazne i netolerantne ljude.

– Kako sam počela da vežbam, tako mi je jedan muškarac prišao i rekao da moram da napustim objekat i da se više ne vraćam. Ispostavilo se da im moj izgled nije odgovarao. Kao novopečena majka, nabacila sam više od 10 kilograma i zbog koronavirusa i sedenja u kući s bebom, nisam ih skinula. Zato sam, pobogu došla u teretanu. Tu sam doživela poniženje. Rečeno mi je da mi se vidi veliki stomak i da sam ‘neprikladna’ u teretani ako samo nosim sportski brushalter. Besno sam napustila centar i plakala kući – rekla je Šelbi.

Međutim, nije želela da sedi skrštenih ruku. Prvo je na TikToku, onako uplakana, objavila priču dobivši za nju ogroman broj lajkova i veliku podršku.

Potom ju je kontaktirala redakcija uticajnog portala Inside edition kojima je takođe dala mali intervju koji je do te mere odjeknuo, da se vlasnik teretane sada suočava sa velikim problemima.

Teretana je zabeležila pad posete od čak 70 posto a ispred nje je pre nekoliko dana održan i protest nekoliko žena zbog diskriminacije i seksizma. Kako za sada stvari stoje, pitanje je da li će teretana nastaviti s radom posle epizode sa Šelbi Rodrigez.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Dobro je znati da postoje teretane koje mogu sebi da dopuste da rasteruju musterije na ovakav nacin. Sigurno da su za vreme korone toliko zaradili da vise ne moraju da brinu i mogu da biraju klijentelu. Svaka cast. ali samo kada bi smo se salili.

    Odgovori

Ostavite komentar