SAVO REKAO, PA POREKAO: Najavio da će OVAJ IGRAČ igrati, a nije bio ni u protokolu!

Ostaje nedoumica zbog čega mladi fudbaler nije igrao juče, iako je Savo Milošević najavio u petak na konferenciji skroz drugačije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/FK Partizan

Fudbaleri Partizana zabeležili su minimalnu pobedu nad niškim Radničkim u 25. kolu Superlige Srbije, a uoči meča u Humskoj trener crno-belih Savo Milošević doneo je odluku koja je iznenadila navijače.

Naime, s obzirom na povredu Sejdube Sume i odlazak Zorana Tošića u Kinu, očekivalo se da će mesto u startnoj postavi, ili bar na klupi, zauzeti perspektivni ofanzivni vezista Lazar Pavlović koji na kraju nije bio ni u protokolu.

PALA ODLUKA! Srbi, spremite se zbog OVOGA još bolje! Hoće li biti publike u Oslu?!

Miloševićeva odluka oko mladog Pavlovića je još veće iznenađenje, imajući u vidu činjenicu da je najavio da će igrati u petak, na konferenciji za medije uoči derbija sa “Meraklijama”.

Ipak, moguće je da je reč o nekoj povredi, a očekuje se objašnjenje iz Humske zbog čega je Pavlović neočekivano izostao. Crno-belima će biti potreban svaki igrač jer ih očekuje zgusnut raspored u narednom periodu, a sledeći duel ih očekuje već u utorak, protiv Spartaka u Kupu Srbije.

Partizan je sinoć savladao Radnički iz Niša golom Đorđa Ivanovića sa penala u završnici susreta.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar