Upao kod bivše žene, pa ZAKLAO ljubimca svog sina, pa je iznenada učinio još monstruozniju stvar

Pred policijom je najpre zbijao šalu, da bi potom priznao zlodelo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Bili rater, Foto: Liverpool Echo

Bili Rater (33) iz Liverpula usmrtio je zeca, ljubimca svog sina, ispekao ga u rerni, a negovu odsečenu glavu bacio na dečakovu majku, odnosno njegovu bivšu ženu.

Rater se uvukao u kuću svoje bivše partnerke dok je porodica spavala, a pred policijom je zbijao šalu nakon što je uhapšen, prenosi Liverpool Echo.

Kristina zavodila drugove svoje ćerke (11) i sa svima je SPAVALA: Sada se suočava sa NAJCRNJOM kaznom

– Zečevi i pilići se kolju svakodnevno. Škripa i mehurići… Da li ste ikada probali zeca? Divno je – naveo je Rater.

U trenucima kada ga je policija uhapsila i spasla dalje torture ženu i dete, dečak je uplakan rekao policiji da mu nedostaje njegova zečica.

Pixabay/Public Domain Pictures

Krunski sud Liverpula saslušao je par koji se posle četiri godine braka razveo 2019. godine, a Rateru je zbog nasilnog ponašanja ranije izrečena mera zabrane prilaska.

– Optuženi je vidno pijan ušao u sobu u kojoj su bili žena i dete i rekao: “Ubio sam ga”, misleći na zeca. Bivša žena mu nije poverovala, a kada je sišla u kuhinju zatekla je zeca koji se kuva, dok je Rater zečjom glavom gađao bivšu ženu. Srećom, promašio je – navela je tužilac Rejčel Smit.

Muškarac je potom promenio ploču u policiji i rekao da je “greškom nagazio zeca”, a da ga je usled povreda koje mu je naneo, “priklao i spasao mučenja”.

Sudija Robert Trevor Džons osudio ga je na 15 meseci zatvora, istakavši da je za dete to bilo “traumatično”, a za bivšeg partnera “mučno i šokantno”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar