Devojka ušla u pekaru na Vračaru i ZGADIO joj se život: Čula je JECAJE i uzdahe, a onda joj se obratio on

Ona je do detalja opisala kako se osećala u tom trenutku i koliku je neprijatnost doživela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Jedna anonimna ženska osoba podelila je 2019. godine svoju ispovest u kojoj je prepričala, malo je reći, neprijatnu situaciju koju je doživela u jednoj pekari u Beogradu.

Naime, kako je istakla, svratila je u jednu pekaru kod Hrama Svetog Save, a onda se umalo šokirala:

– Ljudi, šta se ovo dešava? Kakva je ovo nekultura zavladala? Ulazim u pekaru preko puta Hrama, i čim sam ušla čujem neke uzdahe, jecaje itd. I pomislim u sebi:  Bože ko pušta porni*e u sred bela dana u pekari – piše ova devojka i do detalja prepričava čitavu scenu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tu stoje i prodavačica i prodavac i u jednom trenutku to krene da bude toliko bučno da je prodavačica rekla kolegi: “Jao ajde reci im da se utišaju malo”. I on se samo nasmeje, i čovek ispred mene doda: “Moraju i oni nešto da rade”. Ja sam stajala onako u šoku od cele situacije i razmišljam da li su mi gadniji ti unutra, verovatno pekar i pekarka koji to rade, sve mi je prošlo kroz glavu – da li peru ruke posle toga, Ili ovi koji ih takoreći prikrivaju verovatno isto to rade ili čovek koji dobacuje u fazonu “šmekerskim” tonom čime očigledno odobrava to. Ne znam šta više da kažem osim da mi se povraćalo u trenutku i da me ne bi čudilo ubuduće da vidim par koji to radi na ulici – zaključila je šokirana devojka.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Kuda ide ovaj svet,cuo Sam ovakvih prica Ali opet pomisli covek ne higijenski je zamisli u magacinu ili u kaficu za sankom ne ide, sacekaj kraj smene ,ovo msl da je bio gazda pa mu radnica dopala saka,zaposleni ne verujem ipak je smena u toku,I sad vi gledajte ko se naziva sve poslovodjom,gazdom direktorom privrednikom itd bahati,nesposobni neobrazovani likovi,OK mozda je gazdarica pa nahvatala nekog krsnog pice majstora isto se vata

    Odgovori
  2. Toliko si siguran da ti je prikladan komentar, da si morao dva puta da ga napises pod razlicitim imenom. E, pa nije. Mizogen je i glup. Zna se sta se kad radi i gde. U pekari je razlicit profil kupaca prisutan,dolaze deca. Nepristojno svakako.

    Odgovori

Ostavite komentar