Važno! Radovi na nekim delovima auto-puta, evo gde će se preusmeravati saobraćaj i od koliko sati

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans

Na auto-put E-75, petlja Vrbas – petlja Feketić, u smeru Novi Sad-Subotica, do 9. jula radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Saobraćaj preusmeren na kolovoznu traku smera Subotica-Novi Sad, gde se odvija dvosmerno, saopstilo je JP “Putevi Srbije”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od danas od 7 do 17 časova, onemogućeno je isključenje sa auto-puta na petlju Feketić iz pravca Novog Sada prema Subotici zbog izvođenja radova na direktnoj rampi. Alternativni pravci – petlja Vrbas i petlja Bačka Topola.

Brežđe – Divčibare, na deonioci Krčmar – Divčibare, do 30. juna obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Auto-put E-75, Umčari – petlja Vodanj, do 2. jula g radovi na rehabilitaciji kolovoza, u smeru ka Nišu (od km 246+610 do km 249+119): -u smeru Beograd – Niš, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera.

-u smeru Niš-Beograd, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Auto-put E-70, petlja Pećinci – petlja Šimanovci, u smeru ka Beogradu, (od km 70+300 do km 73+500), danas i sutra od 7 do 18 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Slovac-Lajkovac, od danas radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar