SAZNAJEMO

Nakon Kristijanove DISKVALIFIKACIJE iz rijalitija, advokat otkriva: Lako može da završi u ZATVORU

Povodom svega se oglasio i Golubović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Bivši prestupnik i rijaliti zvezda Kristijan Golubović pre tri dana izbačen je iz „Zadruge 4” jer je fizički nasrnuo na učesnicu Miljanu Kulić, kao i člana obezbeđenja, a protiv njega su podnete tužbe za krivično delo napad na život i telo. Budući da
ovo nije jedino krivično delo koje je Kristijan počinio za života, ekipa štampanog izdanja Objektiva rešila je da ispita da li će Golubović ponovo završiti u zatvoru.

– Golubović lako može da završi u zatvoru. Budući da je on i pre imao ista krivična dela zbog kojih je boravio u zatvoru, a sada je u pitanju ponavljanje krivičnog dela napada na život i telo, onda bi, po svemu sudeći, trebalo da završi u zatvoru.
To će isključivo zavisiti od procene tužilaštva. Ako bude osuđen za nanošenje lakših telesnih povreda, što je član 122 Krivičnog zakona, može da bude osuđen do godinu dana zatvora ili novčano. Ako se ispostavi da se radi o nanošenju teških telesnih povreda, koje su opisane u članu 121, onda mu ne gine od šest meseci do pet godina zatvora, uz postojanje mogućnosti za nošenje nanogice – izjavila je za štampano izdanje  Objektiva advokat Ana Zakonović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kristijan se oglasio juče na svom Instagram nalogu, navodeći da je glavni razlog diskvalifikacije činjenica što su se članovi obezbeđenja žalili šefu zato što je povredio jednog čuvara, ali i devojku koja je te večeri na žurki radila kao krupije. Takođe
je naglasio da niko od učesnika nije povređen, ali je i otkrio da je sklopio ugovor sa Pinkom te da neće vraćati 50.000 evra koje je po ugovoru dužan da plati ukoliko dođe do fizičkog nasilja.

Kristijan je u više navrata ispoljavao agresiju nad učesnicima rijalitija, a poslednji u nizu koji je žestoko osuđen od strane javnosti bio je onaj kada je svoju ljubavnicu Kristinu Spalević stiskao za vrat, nakon čega se devojka nakratko onesvestila.
Krajem avgusta 2015. godine ušao je u šestu sezonu rijalitija Farma. Zbog fizičkog nasrtaja na Radeta Lazića, diskvalifikovan je 26. novembra 2015. godine. Ipak, 7. decembra 2015. odlukom glasača Kristijan je vraćen na „Farmu”, na kojoj se zadržao do 27. decembra, kada je samovoljno napustio imanje nakon konflikta sa Jelenom Golubović.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 25. JUN

Foto; Objektiv.rs

Autor: Tanja Svilanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar