Terzić otkrio zašto nema Kolarova, pa oštro opleo po Prijoviću: Neće mu biti dobro kad čuje ove reči!

Generalni direktor Zvezde otkrio je tačno zašto ni on, ali ni drugi Aleksandar - Kolarov, neće pojačati klub ovog leta, a verovatno ni posle toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio je gde je zapelo u pregovorima sa Aleksandrom Prijovićem, ali i Aleksandrom Kolarovim.

Sve to saopštio je na prozivci na početku priprema ovog kluba na Marakani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Očekujem da će biti ponuda, pre svega za mlađe igrače. Ključni ne mogu da idu. Sa Prijovićem nije zapelo, nije se uklopio u ono što nama treba. Ne samo finansijski, već po mnogo osnova. Pokazao je jednu nadobudnost u razgovorima, kao i to da se ne bi uklopio u svlačionicu, sistem. Mnogo veći igrači su dolazili u Zvezdu, pa su pokazali jedan veći respekt prema ovom klubu. Dakle, nisu samo finansije, već želimo da onaj koji dođe bude fokusiran sto odsto – oštro je Terzić opleo po bivšem reprezentativcu Srbije.

Inače, kada je Kolarov u pitanju, on neće pojačati crveno-bele, jer nije u dobrom zdravstvenom stanju, odnosno, ako dozvolite da tumačimo, nije dovoljno spreman za izazove koje bi pred njega stavilo igranje u četvorostrukom uzastopnom šampionu Srbije.

Izveštava: Blažo Komnenić

BONUS VIDEO:

Tri veoma loše vesti za navijače Zvezde: Već viđena pojačanja ipak ne dolaze u Ljutice Bogdana! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar