Žrtvi iz Dublja se bore za život: Muškarac (58) polio benzinom, pa ZAPALIO KOMŠIJU (62) zbog žene?

Osumnjičeni Z. D je nakon incidenta pobegao od kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šezdesetdvogodišnji A. R. nalazi se u teškom stanju nakon što mu je 60 odsto tela izgorelo kada ga je sinoć polio benzinom i zapalio komšija Z. D. (58) u Dublju kod Bogatića. Za počiniocem policija i dalje traga.

Iako su mediji preneli da je u pitanju dete, komšiju je zapalio muškarac star 58 godina, koji je i ranije imao problema sa zakonom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Meštani kažu da postoje dve verzije priče, prva da među muškarcima nije bilo sukoba već da je Z. D. iz neobjašnjenih razloga nasrnuo na komšiju, dok su se, prema drugim, sukobili zbog žene.

– On je lud čovek, mogu da kažem lud, nenormalan. A. R. je čovek za primer, miran, povučen, znam ih obojicu i to mogu da kažem. Da li je svađa prethodila ne znamo. Kako sam čuo, došao je zapljusnuo ga benzinom i zapalio šibicu – priča za meštanin Dublja.

Prema njegovim rečima, kao i prema potvrdama drugih meštana, Z. D. je bio poznat kao problematičan.

– Pravio je probleme. Radio je tu kod ljudi kao fizikalac, nisu bili njime zadovoljni, lagao je. Bio je sklon tuči. Dok se ne napije i nekako, ali pio je i tada pravio probleme – kažu.

Jedan od meštana tvrdi da postoji i verzija prema kojoj su se sukobili zbog žene.

– Jutros čujem kad sam otišao na kafu, kao zbog žene neke se posvađali, e sad da li je to istina ili su seoske priče, ko će znati. To znaju samo njih dvojica – objašnjava stanovnik Dublja i dodaje da obojica imaju supruge:

“Obojica imaju porodice, žene i decu. A. R. ima suprugu i dvoje dece, sina i ćerku, oni su u odrasli, žive u Beogradu i rade tamo. A Z. D. ima ženu, a ima i decu, koliko njih, ne znam, ko će ga znati”.

Nakon incidenta, u kom je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena, povređeni muškarac prevezen je u Opštu bolnicu u Šapcu.

– Pacijent starosti 62 godine primljen je u bolnicu sa opekotinama drugog i tećeg stepena koje zahvataju više od 60 posto ukupne površine tela. Previjen je i smešten u jedinicu intenzivne nege. U opštem je teškom stanju i na mehaničko-ventilacionoj potpori – kaže za “Blic” dr Slobodan Popović, direktor opšte bolnice u Šapcu i dodaje da će, pošto je stabilizovan za transport, pacijent tokom popodneva biti prebačen na Kliniku za plastičnu hirurgiju u Zvečanskoj.

Prema podacima do kojih smo došli, osumnjičeni Z. D, koji je nakon incidenta pobegao od kuće, nakon čega je policija za njim započela intenzivnu potragu koja i dalje traje, i ranije je imao sukobe sa komšijama na koje je fizički nasrtao. Zbog toga, kao i zbog ubadanja čoveka nožem bio je u zatvoru.

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar