Svedoci otkrili ZAŠTO je mališan pretučen u parku na Vračaru: Iza svega se krije JEZIV razlog

Tortura nad detetom prekinuta je u utorak pošto je on sam otišao u policiju i prijavio nasilje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Osmogodišnji dečak koga je, kako se sumnja, Mirsad M., dečko njegove majke Katarine M., pretukao u parku na Vračaru, dok je ona sve nemo posmatrala, dobio je batine jer se obradovao majci, koju inače retko viđa.

Kako dobro obavešteni izvor kaže, mališan je sa mamom, inače starletom, i njenim partnerom u utorak bio u parku na Vračaru u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Skakutao

– Videlo se da je dete hiperaktivno. Srećno je skakutao pored majke, radovao se što ga je izvela u šetnju, jer je ne viđa stalno, pošto on živi s bakom, a majka sa svojim dečkom. Dete ko dete. Mirsad je negodovao što mališan skakuće i umiljava se majci, opominjao ga je više puta. U jednom trenutku, zgrabio ga je za vrat, cimao ga i vukao – ispričao je za očevidac i nastavio:

– Pocepao mu je majicu. Davio ga je i oborio na tlo. Potom ga je uhvatio za kragnu majice i podigao ga sa zemlje. Majka nije ništa preduzimala. Dečak je plakao, a njih dvoje su ga ostavili tako nasred ulice i otišli.

Dečak je kasnije, kao što je već poznato otišao u policijsku stanicu i prijavio očuha.

Ovaj čin oduševio je, na neki način, sve koji su saznali za ovaj slučaj.

– To je znak da je dete inteligentno pre svega, a i drago mi je, da je znao kome da se obrati za pomoć. Deca ne treba da se plaše policije – bio je samo jedan od komentara koje smo juče čuli od njihovih komšija.

Podsetimo, Mirsad M. i Katarina M. uhapšeni su u utorak. On se sumnjiči za nasilje u porodici, a ona za nepružanje pomoći detetu, ali i za zanemarivanje i zlostavljanje deteta.

– Sumnja se da je ona napustila dete još u maju prošle godine, kad je otišla da živi s Mirsadom. Dečak živi s bakom, a majku povremeno viđa. Svaki put kad bi bio kod nje, Mirsad bi ga tukao i maltretirao, a ona ne bi preduzimala ništa da ga zaštiti. Detetu je bio ugrožen život – kaže izvor iz istrage.

Tortura nad detetom prekinuta je u utorak pošto je on sam otišao u policiju i prijavio nasilje.

– Povređen mu je vrat, kao i nadlaktica. Pozvan je i Centar za socijalni rad, a dečak je trenutno s bakom, koja je i do tada brinula o njemu.

Hoće da bude poznata

– Nažalost, ništa lepo ne mogu da kažem za Katarinu. Srećom, majka joj je normalna i dobra žena, te ona vodi računa o mališanu. Ona ga vodi u školu. Vidi se da je mali živahan, pomalo nemiran, kao i svako dete – priča komšinica, koja poznaje Katarinu i njenu mamu:

– Po onom što sam mogla da vidim, nju baš nešto dete i ne interesuje. Viđala sam je svaki put u nekom čudnom društvu, kojim i nije mogla da se pohvali. Ona je kao neka starleta, nema zvaničan posao, a voli da se kreće u tim krugovima, kao da bude poznata i viđena. Mirsad M. i Katarina M. na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu negirali su krivicu, a tužilac je predložio da im se odredi pritvor.

Voli kriminal: Veza s Lepim i slika s Buhinom bivšom

Katarina M., kako je sama objavljivala na Fejsbuku, dečaka koga je zanemarivala dobila je u vezi sa Zoranom Brankovićem Lepim, nekadašnjim pripadnikom voždovačkog kriminalnog klana, koji je devedesetih važio za žestokog momka.

Na Fejsbuk je često kačila fotografije iz provoda, a sa prijateljima je podelila i slike sa Ivanom Tulović, bivšom ženom Ljubiše Buhe Čumeta, prvog svedoka-saradnika u istoriji srpskog pravosuđa.

Uhapšena starleta sa Vračara voli da bude poznata: Opsednuta kriminalom, druži se sa ženama mafijaša



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar