Komšije otkrile ŠOKANTNE detalje o roditeljima sa Vračara: Starleta se stalno tukla sa partnerom (FOTO)

Dečak je sam prijavio policiji da trpi nasilje i ispričao da mu majka nije pomagala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Žena i njen partner uhapšeni su po nalogu Prvog tužilaštva zbog sumnje da su počinili nasilje u porodici i zbog nepružanja pomoći detetu.

Od kako je beogradska starleta i njen vanbračni parter uhapšeni, zbog sumnje da je on počinio nasilje u porodici nad njenim maloletnim sinom, a ona zbog toga što nije pružila pomoć detetu, kao i zato što je dečaka zapuštala i zlostavljala – komšije objašnjavaju da ih “ne čudi ova situacija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dečak je sam prijavio policiji da trpi nasilje i ispričao da mu majka nije pomagala, već da je, kada bi videla da plače zbog zlostavljanja očuha, vikala da prestane da plače. Na Vračaru, gde uhapšena majka i njen emotivni partner stanuju, komšije nemaju baš lepo mišljenje o njima.

– Stalno se svađaju i tuku. Uvek je kod njih neka vriska i cika. Mališan povremeno dolazi kod njih, ali tada stalno plače i uvek je neki haos. Ona je uvek vikala na dete – kažu komšije i dodaju:

– Žive neuslovno, imaju samo sobu i kupatilo. Ma užas!

Podsetimo, u krivičnoj prijavi navodi se da je uhapšeni muškarac, koji je živeo sa njegovom majkom na Vračaru, dečaka zlostavljao duže od godinu dana, od maja 2020. Navodno, dečaka je više puta tukao i naneo mu povrede, a majka je sve to nemo gledala.

– U utorak, oko 16 sati, osumnjičeni je na ulici ponovo napao maloletnog oštećenog tako što ga je rukama oborio na pod, a zatim uhvatio za kragnu majice i podigao sa zemlje, nanevši mu povrede vrata i desne nadlaktice, takođe u prisustvu majke oštećenog, koja ni tada nije preduzela nikakve mere da ga zaštiti, već se sa osumnjičenim udaljila, ostavivši dečaka da plače – saopštilo je juče Prvo tužilaštvo.

 

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar