Četiri meseca sam ga ČEKALA da vodimo ljubav, a onda me je svaki sledeći put odbijao pod jednim IZGOVOROM

Zbog toga je počela da sumnja u njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/standret

Čekanje partnera da po prvi put vodite ljubav može imati posebne draži.

Međutim, jedna devojka je ispričala priču kako je nakon prvog odnosa sa dečkom počela da sumnja da je on homoseksualac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U vezi smo šest meseci i imam problem koji ne znam kako da rešim. Na početku veze on nije mogao da postigne erekciju da bismo mogli da imamo odnos – započela je priču.

– Uvek ima erekciju pre mogućeg odnosa, a zatim bi ona potpuno nestala. Ja sam bila strpljiva i čekala sam da reši svoj problem i tek nakon četiri meseca smo po prvi put imali seksualni odnos – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Freepik/Racool_studio

– Nakon toga, ja sam primetila da on uopšte nema želju za seksom. Pitala sam ga u čemu je problem, a on mi je rekao da mu seksualni odnosi nisu ništa posebno i da mu je draže da leži sa mnom, da pričamo ili da šetamo i da mu uopšte nije stalo do seksa.

Foto: Freepik/ halayalex

– Rekao mi je i da, kad gleda porno filmove, ima želju za seksom i da mu je sve normalno. Kad ja kažem da želim da imamo odnos, on mi prebacuje da ja samo o tome razmišljam i da mi je samo do toga. Pitala sam ga da li je problem u mom izgledu – dodaje ona i nastavlja:

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Rekao mi je da nije problem u meni i da on nema želju da ima seks ni sa kim. Stvarno ne želim da ga ostavim jer mi je stalo do njega, ali isto tako mislim da veza bez seksa nema budućnost. Zaista ne znam u čemu je problem, ali sve više me je stah da je on homoseksualac – završila je svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.hr

Komentari (1)

  1. Pa naravnon da jeste. Cinjenica je da je voli ali ne u seksualnom smislu. To je pravo mucenje jer si rastrgan izmedju svijesti o sebi kao muskarcu sa svim karakteristikama koje se podrazumijevaju, zelje da imas i da volis zenu (porodica itd) i mucenja pri pomisli na penetracijuu nju. U tom smislu-mnogo je teze nositi se s tim nego feminiziranim momcima kojima se djevojke cak ni ne udvaraju i sve je nekako jasno. Naravno-ovakvi muskarci, ako predju nekako “barijeru” mogu da zavole i da imaju seks sa tom jednom jedinom zenom za citav zivot, ali i dalje ih privlace samo muskarci. Nase drustvo ima mnogo takvih brakova a nazalost veliki broj tih “skrivenih” maltretira i vara svoje zene. Mozda bismo mogli da kazemo da im nije lako (i nije) ali 21.je vijek i valjda postoje nekakvi izbori?! A da li postoje u nasem drustvu?

    Odgovori

Ostavite komentar