Vedrana Rudan se razvela posle 30 godina braka: Udaje se za 16 godina mlađeg, otkrila DETALJE o venčanju

- Moj budući muž, sasvim je drugi čovek - kazala je Rudan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vedrana Rudan
Rino Gropuzzo

Književnica Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu, ali i o novom izabraniku za kog će se navodno udati sledećeg utorka.

Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nela me je jutros pitala zašto sam se nakon trideset godina srećnog braka odlučila za razvod. Srećan brak? Korona je pokazala ko mi je muž i u kakvoj “sreći” živim. Zajedno smo prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno. Ja volim torbe. Drvene, plastične, kožne, izrađene od slame, papira, stakla… Znam, torbe koštaju, ali život je jedan. Moj bivši muž misli da u našim godinama jedino ima smisla da trošimo na preventivne preglede. Naterao me na kolonoskopiju, srećom uz anesteziju. Ode sedam torbi. I? Doktor je rekao, dođite na kontrolu za deset godina. Gde ću ja biti za deset godina?

– Pred mesec dana je napravio nekoliko magneta i tri cetea. Stalno sluša šta mu govore prevaranti u prodavnicama zdrave hrane. Imamo čaj za zatvaranje, otvaranje, smirivanje, uznemirivanje i za jačanje apetita. Je**te! Kome nakon korone treba jačati apetit? Bez problema mogu da uđem samo u njegovu trenerku. Za doručak jede kašu, u nju uvali mlevene semenke kojekakvih tikvi. Za ručak smo mesecima jeli pesto od avokada, on ga je spremao, sa lukom, ali bez soli. Maslinovo ulje moralo je biti iz Benkovca. Ima li maslina u Benkovcu? Moj bivši muž nije proveravao.

– Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust”. Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj – napisala je Rudan u svom blogu.

Vedrana Rudan Foto: ATA Images

Kako sama navodi, njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da u utorak staju na ludi kamen.

– Moj budući muž, sasvim je drugi čovek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za menjanje oba kuka. Lik je pun života”, napisala je ona između ostalog i otkrila kada će se venčati.

– Ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odijelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne tačke, ja ću biti u crnoj venčanici koja će biti u skladu sa njegovom košuljom”, napisala je ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Руданка је је у једној српској ТВ емисији рекла да су је, када се развела од Хрвата па удала за (овог) Србина, у Хрватској жестоко напали због ,.,нечисте" везе. Она им је одговорила ,,Шта ћу када Србин има већи". Је ли сада нашла неког с још већим?

    Odgovori
  2. Bravo Vedrana, kamo srece da se i moj muz zeli podmladiti. U nasim godinama, najvaznije je dobro se zezati. A tvoj te divno prati u svemu!

    Odgovori

Ostavite komentar