Šarmer iz Kragujevca živi MUŠKI SAN posle 40 godina braka: “Vodili smo ljubav barem 22.000 puta do sada”

On je istakao da sa svojom suprugom ima sve što mu je potrebno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/prostooleh

Jedan muškarac iz Kragujevca podelio je prošle godine svoju ispovest i otkrio neke intimne stvari iz svog života, a mi vam u celosti prenosimo njegovu ispovest.

Kako je istakao, on je sa svojom suprugom u braku već četiri decenije i kažu da ne mogu biti srećniji. Imaju sve što im je potrebno.

– Vodimo ljubav barem jednom, a nekad i dva ili čak tri puta dnevno. Takav osećaj euforije doživljavam samo u takvim trenucima. Sad smo stariji, seks duže traje, a to je, prema mom mišljenju, pravi bonus – kaže gospodin iz Kragujevca koji je želeo da ostane anoniman i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mora da smo vodili ljubav barem 22.000 puta do sada. Neverovatno je da svaki naredni čin predstavlja novo iskustvo puno strasti i požude. Kako vreme prolazi, trudimo se da iskoristimo svaku priliku.

-Svašta smo probali, kao i više od 100 poza, sa lokacijama i izvan spavaće sobe. Kulminaciju smo dostigli na jednom odmoru kad smo imali seks uzastopnih šest puta u bazenu jednog apartmana. To smo ponovili u još nekoliko prilika.

Foto/Pixabay

– Nijedno od nas ne može da zamisli odnos sa nekim drugim. Svesni smo da je ovo što imamo jedinstveno. Ljubav i seks su u našem slučaju u potpunosti isprepletani. Ne možemo da podnesemo da smo razdvojeni i to nam se retko dešava. Posebnu radost nam predstavlja druženje sa našom decom i unucima. A u međuvremenu… Ne možemo biti srećniji i nadamo se da će biti još više prilika za maženje i seks koje će tek doći – završava ovaj zadovoljni Kragujevčanin.

Oliver hteo da se poigra sa ljubavnicom u krevetu, pa uzeo KRASTAVAC: Ubrzo je zažalio zbog te odluke 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar