Oliver hteo da se poigra sa ljubavnicom u krevetu, pa uzeo KRASTAVAC: Ubrzo je zažalio zbog te odluke

Neverovatna tragedija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Unsplash

Oliver Ditman (46) iz nemačkog Manhajma, slučajno je usmrtio ljubavnicu Riku Varnu krastavcem koji su koristili kao s*ks igračku, a uprkos tome što je počinio ubistvo iz nehata, pošteđen je zatvora.

Moraće, međutim, da plati 6.000 evra kao odštetu, dok mu je takođe izrečena uslovna kazna od 20 meseci.

Ubedila ćerku da ima neizlečivu bolest kako bi bolje prevarila ljude: Ovaj PREOKRET majku je uništio

Njegov advokat Patrik Senghaus istakao je pred sudom da Ditman uopšte nije imao u vidu da bi njihovi fetiši mogli ženi da dođu glave.

– Moj klijent nije imao rpedstavu o opasnosti. Par je često imao takvu vrstu s*ksa. Gurnuo joj je krastavac u usta, smatrajući da će moći sama da ga ukloni – naveo je branilac, navodi Bild.

Tragedija se dogodila kada je Oliver pozvao ljubavnicu i stan dok mu supruga nije bila tu. Nakon što su, prema navodima tužilaštva, popili četiri boce vina, a potom i rakiju, krenuli su u s*ksualnu akciju.

Foto/Pixabay.com

– Često bismo prilikom s*ksa koristili dildo, a ponekad i povrće kao zamenu, poput šargarepe ili krastavca. Pošto nije imala kod sebe s*ks igračke, uzeo sam krastavac iz kuhinje, i zabio sam joj u usta – naveo je Ditman na saslušanju, prenosi Cosmopolitan.

U tom, trenutku, Oliver je osetio kako hrana iz kuhinje zagoreva, pa je otišao da vidi šta se dešava sa ručkom. Kada se vratio kod nje, zatekao je ženu onesvešćenu na podu, a krastavac joj je blokirao prolaz vazduha.

– Pokušao sam da joj izvadim komade krastavca iz grla, ali su bili toliko raskašeni, da nisam uspeo – dodao je ljubavnik.

Oliver je pozvao hitnu pomoć, koja je Riku odvezla u bolnicu, ali ubrzo nakon transporta, preminula.

Osam godina posle silovanja dobila jezivu poruku na telefonu: Zbog OVE rečenice život joj je ponovo stao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar