Fanovi skupljaju pare za KUĆU Lune i Marka: Pojavila se nova “AKCIJA” na društvenim mrežama (FOTO)

Fanovi im spremaju iznenađenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Luni Đogani i Marku Miljkovića u nekoliko navrata pripremali su  fanovi priređivali iznenađenja i poklone, a sada na društvenim mrežama može da se vidi nova “akcija”.

Nakon vesti da se Luna porodila, njihovi obožavaoci su neverovatno srećni, a sada su rešili da je iznenade na veoma poseban način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na društvenim mrežama mogu se naći objave njihovih fanova u kojima se udružuju i organizuju da sakupe novac kako bi ovom ljubavnom paru kupili kuću.

Na fan grupama “Zadruge” i danas se pojavila objava gde pozivaju da se skuplja novac za Lunu. Koliko vidimo, reč je o tome da se skuplja novac za njihovu novu kuću.

Foto: Facebook/printscreen

– Ko nije do sad uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inbox za informacije – napisao je jedan od fanova, a u kometarima su se i ostali oglašavali.

Fanovi su, navodno, otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu, koja je juče došla na svet.

Podsetimo, nedavno se pisalo o tome kako novopečeni bračni par želi da se preseli sa Novog Beograda u veći stan, upravo zbog bebe, a spekulisalo se čak i da grade svoju kuću, te verujemo da će im ova pomoć dobro doći ukoliko je prihvate.

Luna mora da bude uz bebu, a Marku ZABRANJENO da je viđa: Evo kada će Luna izaći iz PORODILIŠTA



Izvor: Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar