Marija izgubila bitku sa koronom, a posle tri dana porodici su saopštili nove JEZIVE VESTI

Neverovatne informacije iz bolnice dobijaju drugi put

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tiempo de San Juan

U argentinskom gradu Kordova dogodila se nezapamćena tragedija u kojoj su živote izgubili baka i unuk i to u razmaku od svega tri dana.

Žrtve su identifikovane kao Marija Sela Stafa de Juri (78), koja je umrla 9. juna i Augustin Juri (25), koji je bitku sa koronavirusom izgubio 12. juna u bolnici Paster de Onkativo, u koju je primljen zajedno sa bakom.

Domar prodavao snimke učenica iz svlačionice na pijaci: Kada ga je otkrio jedan roditelj, dogodio se obrt

Otac mladića i sin žene objavio je na društvenim mrežama da je toliko utučen da u ponekim trenucima ni njemu više život nije mio.

– Toliko mi trenutaka padne na pamet, toliko uspomena. Naučio si me da budem otac u mladim godinama, imao si toliko toga da nam pružiš, a otišao si, sine – istakao je neutešni otac, prenosi Tiempo de San Juan.

Foto: Pixabay / DoroT Schenk

– Danas smo morali da vam kažemo zbogom, ali zauvek ćete biti ovde sa nama. Sećaćemo vas se prilikom svakog porodičnog roštiljanja, videćemo vaše osmehe u svakoj šali i u svakom trenutku. Kažu da umiru samo oni koji budu zaboravljeni, a vi ćete zauvek živeti u nama – dodao je on.

Ćerka preminule Marije i tetka Agustina takođe se oprostila od majke i bratanca dirljivim rečima.

– Od kada ste se razboleli, uvek ste nam ovako pokazivali, sa podignutim prstom, gestikulirajući da će sve biti u redu, da ne brinemo. Ne mogu da verujem da vas je odneo prokleti virus. Zauvek ćete biti u našim srcima.

Tek što se ponovo oženio, bivša ga šokirala molbom za novu suprugu: Njen odgovor ga je SABLAZNIO (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar