Moj muž nema ruku i zato me porodica mrzi! Vapaj nesrećne žene: “Žele da me udaju za BALKANSKU SIROVINU”

Ona je istakla da veruje da treba da se udalji od roditelja jer ga još nisu prihvatili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Pixabay/tixonov_valentin

Jedna anonimna ženska osoba podelila je prošle godine svoju ispovest i otkrila sa kakvim se problemima suočava zbog izbora partnera, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Moj muž nema ruku. Izgubio ju je u udesu. I to je razlog osude roditelja i rodbine. Moji su se toliko protivili tom braku, a i dan-danas ih je sramota da neko zna da je on moj muž. A mene boli uvo! On je predivno stvorenje i volim ga više od sebe. Nikad nije imao komplekse zbog ruke, nikad ga nisam čula da se žali. Ima normalan posao i bolje ga obavlja nego neko s dve ruke – rekla je ova žena i dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Saosećajan je i svaki moj problem sasluša i posavetuje me. Uvek me iznenadi nekim sitnim znakom pažnje, makar to bio i cvet ubran ispred zgrade, a pet godina smo u braku! Nikad mu nije smetalo, na primer ako je ručak koji ja skuvam neslan niti se žalio na bilo šta, a kućne poslove delimo jer sam i ja počela da radim. Kad sam imala spontani, uzeo je slobodno da bude uz mene – istakla je ona i dodala šta je ono što zamera svojim roditeljima:

Žele me sa balkanskom sirovinom, kakav je sestrin muž na kog su ponosni. Čovek koji viče da je sestra zvocalo, a ne zna jaje da skuva i ide po kafanama. Mislim da treba da se udaljim od roditelja jer ga još nisu prihvatili – požalila se devojka.

“Mama, ne mogu da dišem”: Mali Dušan je počeo da se GUŠI i savija na podu, a onda je Mira uletela u sobu 

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar