Bila u kreditima zbog čuvenog HITA: Goga Sekulić prodala i KOLA kako bi isplatila Marini Tucaković

Pevačica otkrila da je imala finansijskih poteškoća u karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Kurir/printscreen

Goga Sekulić, popularna domaća pevačica, u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji govorila je o svom životu i karijeri, a otkrila je i da nije svim pevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zajmi da bi objavila album.

– Za album “Gaćice” morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan – kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim – navela je pevačica.

Ona se osvrnula i na dašnje pesme, koje je žestoko iskritikovala.

– Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme “Gaćice”, a danas je ona gospodska pesma – navela je popularna pevačica.

Foto: TV Kurir/printscreen

Goga je u “Sceniranju” otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu.

– Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene – kaže Goga i dodaje:

– Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu – kaže Goga.

Goga Sekulić zbog korone ne može da živi od pevanja: Pevačica ima NOVI POSAO, evo o čemu je reč



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar