Moj muž šalje eksplicitne fotke KLINKAMA, pa sam napravila drastičan POTEZ i shvatila da to nije NAJGORE

Rado bi mu sve sasula u lice, ali bi onda morala da otkrije šta je uradila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

“Instalirala sam aplikaciju za praćenje na telefon svog supruga i otkrila sam da se šalje poruke drugim ženama.”

Započela je svoju priču jedna Britanka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa namerom da dobije savet, poslala je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“Počela sam da sumnjam kada je on počeo da nosi telefon svuda sa sobom. I kako se ispostavilo, bila sam u pravu. Bio je u vezi sa jednom ženom i slao je provokativne fotografije preko Instagrama, još minimum njih 20-ak”

Ona ima 32, a njen suprug 28 godina i zajedno su sedam godina, a u braku su tri godine.

Foto: Freepik/ Racool_studio

“Oduvek je bio tajnovit u vezi sa društvenim mrežama i nije prihvatao moj zahtev za prijateljstvo mesecima. Kada sam ga pitala zašto ne prihvata, izgovor mu je bio da ne koristi baš mnogo društvene mreže. Međutim, dešavalo se da se probudim u toku noći i zateknem ga kako gleda fotografije zgodnih devojaka. Jednom je ostavio telefon u kuhinji i iskoristila sam priliku da “skinem” aplikaciju za praćenje koja mi omogućava da čitam sve njegove poruke i tako sam otkrila da on svim tim devojkama piše”, kaže žena.

To je trajalo duže od dve godine, ali ono što je ovu ženu najviše uznemirilo jeste afera koju njen suprug ima sa 19-godišnjakinjom.

Foto: Freepik/svetlanasokolova

“Koliko mogu da vidim, on je toj devojci počeo da govori da je voli još tokom prošle godine. Njegova poslednja poruka glasi: Ne mogu da dočekam da te celu ispipam. Rezerviši taj hotel odmah! U ostalim porukama hvali njene butine, zadnjicu i savršenu figuru. Očigledno planira da ostvari i fizičku vezu sa njom uskoro”, ispričala je nesrećna žena.

“Želim da mu kažem šta sve znam i da ga izbacim napolje, ali onda bih morala da mu priznam za aplikaciju. Pritom, on je izgubio posao tokom pandemije i ima jako malo ušteđevine. Ne znam šta bi uradio ako bih mu tražila da ode. Jesam li ja u bezizlaznoj situaciji?”, upitala je Britanka.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

“Skidanjem aplikacije jeste narušili privatnost svog supruga, ali je bolje da znate istinu o čoveku sa kojim ste planirali budućnost. Budite iskreni sa njim, jer će, ukoliko sam otkrije aplikaciju, postati samo gore. To neće biti prijatan razgovor, svakako, ali kada jednom otvoreno budete porazgovarali, možete da odlučite da li možete da rešite stvari”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar