Ogorčena Marija zabranila familiji da joj dođe na sahranu, pa objavila čitulju sa ŠOKANTNIM sadržajem

Zaprepastila je ljude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Engin_Akyurt

Nebrojeno puta u životu, Španjolka Marija Paz Fuentes Fernandes razočarala se u svoju porodicu i familiju.

Godinama unazad, opraštala im je za sve i svašta nadajući se da će oni to znati da cene, ali se prevarila u proceni. Dok nije presekla i donela odluku da samo odabrani, kada bude preminula, mogu da dođu na njenu sahranu.

Marija nije želela ništa da prepusti slučaju, već je otišla i korak dalje – u listu El Progreso u Lugu dala je oglas/čitulju u kojem je navela zašto je odlučila da familiji zabrani dolazak na njenu sahranu.

Štaviše, otišla je i korak dalje tako što je navela imena i prezimena jedinih 15 osoba za koje bi volela da joj tog dana na groblju ostave cveće.

– S obzirom na to da moja familija već neko vreme i nije više moja krv, objavljujem svoju poslednju volju u ovom listu, kojom naglašavam da samo osobe koje sam navela smeju da mi dođu na sahranu, uključujući i prethodni ulazak u crkvu. Svima ostalima koji nisu obraćali pažnju i nisu marili za mene, želim da uredno nastave sa životima kao da se ništa nije dogodilo – napisala je Marija.

Foto: El progreso printscreen

Novinari pomenutog lista pokušali su da sa Marijom naprave širu priču oko ovog oglasa, ali im se ona ljubazno zahvalila, dodajući da nema potrebe za tim.

– Ljudi nisu navikli na ovakav tip oglasa ili obaveštenja. Nisam ovu odluku donela vruće glave, već sasvim suprotno. Smatram da kao i svaki čovek na svetu imam pravo na poslednju želju i upravo sam je objavila – naglasila je ova žena iz Španije.

Korisnici društvenih mreža uglavnom su pozdravili njenu odluku, mada je bilo i onih koji je nisu razumeli.

“Ovo je sramota. Da sam deo te familije, sad bih uzvratio i javno bi je se odrekao”, “Tužan oglas sa još tužnijim sadržajem. Od jako tužne i očajne žene”, bili su neki od komentara protiv Marijine odluke.

Janu tajno snimao momak u teretani dok je vežbala: Mislila je da ga se rešila, a onda se desio užas



Izvor: metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar