Novi nož u leđa Barseloni: Posle Vajnalduma, još jedna svetska zvezda odlučila da prekrši dogovor!

Umešao se Juventus u priču

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Memfisa Depaja su mnogi videli kao novog fudbalera Barselone za narednu sezonu.

Proteklih dana se spekulisalo i o mogućem datumu predstavljanja nakon što je navodno sve bilo finalizirano i čekao se samo potpis.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, loša finansijska situacija na Nou Kampu bi mogla biti uzrok novog bolnog udarca za Barsu, nakon što je iz istog razloga propao dogovor s Vajnaldumom.

Đoan Laporta je prošle sedmice izjavio kako je poprilično optimističan i veruje da će Depaj završiti u dresu Barselone, ali sada je to sve upitno.

Mundo Deportivo izveštava da se u pregovore uključio i Juventus koji je u odnosu na Barselonu Depaju ponudio za 3 miliona veću platu.

Barselona je pokušala uzvratiti s dodatnom godinom ugovora, međutim problem je što Katalonci ne mogu povećati fiksnu platu jer već imaju previše visokih plata.

Katalonci razliku u plati nastoje da nadoknade raznim bonusima, ali Depaju se to za sada ne sviđa i vrlo lako se može desiti da promeni smer i na kraju potpiše za Juventus.

Ovaj 27-godišnji ofanzivac je prethodne četiri i po godine igrao za Lion, gde je pružao zaista odlične partije. Odigrao je Depaj ukupno 178 utakmica za klub i postigao je 76 pogodaka.

Depaj je kao i Garsija i Aguero na Kamp Nou trebalo da stigne kao slobodan igrač, međutim sada je sve na dugom štapu baš kao u slučaju njegovog reprezentativnog kolege Vajnalduma.

Mesi je slobodan za 20 dana: Barselona mu i dalje nije ponudila ugovor, traži neverovatne uslove!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar