Problem je moje parkiranje, a ne DOŽIVOTNA Mladiću? Reagovala starleta nakon SKANDALA sa “ferarijem”

Starleta tvrdi da je ostavila svoj "ferari" na mesto za invalide samo na 10 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jerry Lampen/AFP/Profimedia, Printscreen/Instagram

Tamara Đurić našla se u centru skandala kada se bahato parkirala na mesto rezervisano za invalide u Beogradu na vodi, a nakon što je došao pauk ona se preparkirala i to preko pešačkog prelaza na trotoar.

Iako je kako je rekla “stala samo na 10 minuta”, kaznu je naravno dobila, a sada je u svom Instagram lajvu prokomentarisala ovu situaciju i istakla da joj je veći problem što je Ratko Mladić dobio doživotnu robiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Parkirala sam se, već sam rekla, na dva minuta i nisam imala gde. Napisali su mi kaznu, platila sam je, ne znam gde je problem ljudi, šta vam je? Pitam se jesam li ja jedina u ovoj državi koja se parkirala na mesto invalida i neko je odmah pozvao pauka, nije čekao ni minut. Pauk uleteo brže-bolje, kao da sam ubila nekog”, rekla je Tamara.

Foto: E-Stock

Potom je čitala komentare pratilaca i nastavila o istoj temi.

“Nije lepo parkirati se na mesto invalida, nekom je to neophodno, ali baš dva minuta, mislim da to nikome ne može da predstavlja ne znam ni ja kakav problem. Zato je nekoj iskompleksiranoj ženi sa trećeg sprata to jako smetalo. Ne sažaljevam osobe sa invaliditetom, invalida ima raznih, ali poštujem da je nekom to neophodno”, rekla je ona i dodala da ima većih problema:

“Veći mi je problem što je Ratko Mladić dobio doživotnu, a državni je heroj”.

“Gužva je u saobraćaju, baš to ne volim, samo da ne napravim još neki prekršaj, pa da to bude državni problem”, rekla je Tamara dok je snimala lajv tokom vožnje i otkrila gde se uputila:

“Uputila sam se ka svom auto placu. Da, ja sam žena biznismen. To niko ne vidi što ja od osam sati jutros radim, rmbačim”.

Foto: Jerry Lampen / AFP / Profimedia

BAHATO! Starleta jedva spasila “FERARI” od 100.000 evra od pauka u Beogradu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (2)

  1. Đurić Tamara vozi ferari a ja nemogu ni amortizer da zamenim na DACIA loganu. Kažem ja da je ona opasna "INTELEKTUALKA".

    Odgovori
  2. Ima nas dosta koji imaju problema oko presude Mladicu. Nemoj ti da sebi oduzimas dragoceno vreme zbog toga. Ti si "Business" zena. Nije to za tebe. Ali, ni sekundu parkiranje na mestu gde samo invalidi mogu da parkiraju. Jasno!!! I jos jedan savet. Ne prilazi nicemu spicastom. Puci ces ko balon.

    Odgovori

Ostavite komentar