BAHATO! Starleta jedva spasila “FERARI” od 100.000 evra od pauka u Beogradu (VIDEO)

Tamara kaže da je "svratila na samo 10 minuta", te da nigde drugde nije bilo mesta za Ferari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/Tamarastar89

Starleta Tamara Đurić bahato je parkirala svoj automobil marke “Ferari” u Beogradu.

Naime, ona je na Instagramu podelila video snimak na kojem se jasno vidi da je vozilo parkirala na mestu koje je predviđeno isključivo za osobe sa invaliditetom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Parking servis je kroz desetak minuta i stigao na lice mesta, pa se ubrzo ispostavilo da “Ferari” vozi ni manje, ni više, nego Tamara. Prvo je iz kafića izašao momak, koji je popričao sa ljudima iz Parking servisa, pošto je on verovatno bio brži od Tamare koja je bila na visokim potpeticama.

Ubrzo je stigla i ona, ušla je u automobil, vozilo Parking servisa pomerilo se u rikverc da bi ona mogla da se isparkira, a onda je “Ferari” opušteno preko pešačkog prelaza parkirala automobil na prostoru namenjenom isključivo pešacima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Izvesni momak otvorio joj je vrata, ona je izašla iz crvene mašine, i lagano se uputila nazad u lokal, ne mareći za to što je automobil parkiran na apsolutno nepropisnom mestu.

– Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam – rekla je Tamara.

– Oni su prošli, zatim se čovek vratio sa tabletom, slikao, pisali su mi kaznu. Posle nekoliko minuta sam i otišla – tvrdi Đurićeva.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku teksta:

Tamara Đurić o vezama sa OPASNIM momcima: To je RIZIK, ali ja nikada nisam bila meta

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar