Desna ruka NADRILEKARKE dobila “amneziju”: Evo kako se Jasmina PRAVDALA u tužilaštvu

Protiv Tasićeve je podneta krivična prijava u redovnom postupku, jer ima prebivalište u Beogradu i nije ranije osuđivana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Jasmina Tasić iz Beograda, vlasnica lokala na Senjaku u kojem je lažna doktorka Olgica Markanović vršila estetske zahvate, negirala je juče u tužilaštvu da joj je pomagala pri intervencijama. Protiv Tasićeve je podneta krivična prijava u redovnom postupku, jer ima prebivalište u Beogradu i nije ranije osuđivana.

– Ona je Markanovićevoj iznajmljivala lokal na Senjaku. Ne priznaje da je vršila bilo kakve intervencije, ni sama ni sa Olgicom. Istragom, odnosno ispitivanjem oštećenih, svedoka, kao i veštačenjima, sada utvrđujemo sve, pa i proveru njihove odbrane – rečeno nam je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Međutim, jedna od žena koje je Olgica unakazila ispričala je juče za Objektiv da je Jasmina zaista radila u salonu kod lažne doktorke, u Drinićkoj 8 na Senjaku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ta Jasmina mi se predstavila kao Olgičina asistentkinja i objašnjavala mi je metode koje koriste. U junu prošle godine rekla je da je kod Olgice radila nos jer joj je bio širok, pa je strugala gornji deo, ali da to ne mogu da vidim pošto ima šminku na licu. Kada sam u avgustu otišla u lokal, Jasmina nije imala šminku i videlo se crvenilo. Rekla mi je čak da je nju Olgica obučila i da je kupila aparat u inostranstvu za sitne intervencije, ali da ne sme da ga koristi jer nije stručna za davanje anestezije, dok Olgica jeste. Rekla mi je da je tim aparatom skidala sitne bore – ispričala je klijentkinja lažne doktorke.

“KUPI diplomu medicinske škole da se ZAŠTITIŠ!” Ovako je Olgica savetovala klijente koje je obučavala

Reporteri Objektiva u stanu Tasićeve, u Drinićkoj 8, juče nisu nikog zatekli. Zgrada je opasana zidanim ogradama, a u prizemlju, gde je, prema kazivanju oštećenih, bio Olgičin salon, nije bilo nikakve oznake ili table.

Piše: D.Ć. – K.K.

OVU I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJETKIVA ZA 9. JUN 

Foto: Objektiv

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar