SJAJNA vest! Mali Gavrilo PRIMIO LEK, roditelji beskrajno zahvalni: “Hvala vam, dobri ljudi”

Roditelji se nadaju da će dobre analize dobiti u rekordnom roku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Maleni Gavrilo Đurđević, osmomesečna beba koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 primio je danas Zolgensmu u bolnici u Budimpšeti.

– Hvala ti Bože! Hvala što si nam tokom čitave borbe slao nesebične i dobre ljude u život. Hvala svima vama na svakoj molitvi, na rečima podrške, na svakom apelu, na svakom bazaru, koncertu, poslatoj poruci, uplaćenoj donaciji, podeljenom postu, postavljenoj kutiji, prodatom kilometru, prodatom automobilu, motoru. Na svakoj postavljenoj licitaciji – navodi se na Fejsbuk nalogu “Za Gavrilovu pobedu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gašini roditelji zahvalni su i prijateljima koji su danonoćno vodili ovu borbu kao da je njihova lična. Zahvalili su se i medicinskim radnicima, sestrama i doktorima koji su sve uradili da Gavrilo bude što bolje i da sve analize dobija u rekordnom roku.

– Hvala Šumadijskoj eparhiji, hvala našem Kragujevcu, hvala našoj Srbiji, hvala Republici Srpskoj, dijaspori i svim dobrim ljudima širom sveta. Svi ste vi omogućili da naš dečak Gavrilo postane ravnopravan protivnik jedne zle aždaje koja se zove SMA. Mi verujemo da će dobrota i ljubav pobediti. Baš kao sto će i Gaša pobediti zloglasnu SMA. Hvala vama, dobri ljudi! Otanite nam uvek takvi i nastavite da pomazete našim drugarima, vratite osmeh na lice njihovim roditeljima kao sto ste vratili nama – poručili su Gašini presrećni roditelji.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar