“Sve je to zbog momaka iz sela”: Majka Miloša (22) iz Kruševca otkrila zbog koje REČENICE je zapalio baku

Kao i svaka majka, pokušava da pronađe olakšavajuće okolnosti za svoje dete, iako ih je u ovom slučaju jako teško pronaći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, FACEBOOK, Shutterstock/Persalius/michelaubryphoto

Užas kakav ne pamti zadesio je selo Trmčari. U ovom selu u blizini Kruševca, Miloš Milojević (22) napao je svoju baku Biljanu Brašić (63) i njenog nevenčanog supruga Gorana Milanovića (50).

U naletu besa izazvanog alkoholom, on je u porodičnoj kući prvo verbalno, a onda i fizički napao svoju baku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

UZEO FLAŠU SA BENZINOM SA TRAKTORA

Pre kobne svađe Miloš je bio u selu sa društvom. Kako svedoči Mirjana, u kuću se vratio sa još jednim momkom, koga ne pamti po dobrom.

Ovo je Miloš (22) koji je ZAPALIO baku i njenog dečka kod Kruševca: Otkriveno zbog čega je počinio UŽAS 

‒ Bio je tu još jedan dečko sa kojim je moj sin već pravio probleme kada popiju. Pre nekih mesec i po dana je došao kod nas kući usred noći i pobio se sa mojim sinom. Moja majka i Goran su ih razdvajali i zabranili Milošu da ga dovodi opet. Sinoć se pojavio i moja majka je rekla Milošu da ga isprati iz dvorišta, a Miloš je rekao: “On je došao kod mene, nije došao kod tebe”. Majka mu je odgovorila da je njena kuća i da se i ona nešto pita, što je mog sina revoltiralo. Tada je skočio na traktor, uzeo flašu sa gorivom, u dva-tri koraka sve ispolivao i zapalio je. Polio je i mene, ali ja sam odmah pobegla u kuću – potresena je Mirjana.

Sa Biljaninim nevenčanim suprugom Miloš nije bio u svađi.

‒ Goran se nije ni svađao sa njim. Samo je krenuo da pomogne mojoj majci, a prethodno je Miloš i njega ispolivao, jer je nasumično prskao benzinom, tako je vatra prešla na njega. Inače, Gorana zovu Belmondo. Taj nadimak je dobio zato što je živeo u Francuskoj. Sa mojom majkom se zabavlja dve godine – prenosi nam Mirjana. Odnos Miloša i Gorana nije bio problematičan.

‒ Ma, gledao ga je kao sina. Uvek ga je branio i stajao na njegovu stranu da ga mi ne napadamo zbog alkohola ili lošeg društva. Uvek ga je štitio – objašnjava Mirjana.

MILOŠEVA MAJKA POBEGLA OD OCA ZBOG BATINA

Kao i svaka majka, pokušava da pronađe olakšavajuće okolnosti za svoje dete, iako ih je u ovom slučaju jako teško pronaći.

‒ Ranije je bio mnogo dobar dečko, fin, povučen, vaspitan… Kako je krenuo da se druži sa tim momcima iz sela, verujte mi, njega su uhvatile neke lude bube.

Nasilje je doživljavala i ranije.

‒ Od Miloševog oca sam zbog batina pobegla kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Bože, šta sam dočekala. Stvarno ne znam šta se sa njim desilo. Da mi se sve isto dešava zbog alkohola – u neverici nam je rekla Mirjana.

Ovu i ostale aktuelne teme čitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Foto: Objektiv

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar