Aleksandra Mladenović priznala da ima FINANSIJSKIH poteškoća: Useljenje u novi stan će malo da sačeka

Pevačica kaže i da dobro kuva, a da za nove ljubavi nije raspoložena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović u sredu uveče je proslavila 27. rođendan velikom žurkom, a za Objektiv je govorila o prvom nastupu posle dugo vremena, ljubavi i planovima za budućnost.

– Planirala sam da završim album do rođendana, ali korona me je sprečila. Na Vidovdan izlazi pesma koju smo radili sa Aleksandrom Avramovim – rekla je Aleksandra, koja se za proslavu rođendana vratila iz Crne Gore, gde je imala prvi nastup posle više od godinu dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vratila sam se danas iz Nikšića. Bilo je mnogo teško, kada sam stala da pevam, nisam znala šta ću sa rukama, kako ću da igram, stalno sam se okretala ka bendu da se prisetim teksta – rekla je pevačica, koja živi štedljivo.

– Kupila sam stan pre korone. Nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji. Useljenje će sada malo da sačeka – rekla je Aleksandra, koja je i dalje na dijeti.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

– Mama me stalno zove da dođem, ali plašim se da odem zbog hrane koju sprema, da ne nabacim još koju kilu – rekla je folkerka i otkrila da se i ona dobro snalazi u kuhinji:

– Znam da kuvam, samo neka se budući muž ne nada da ću stalno biti u kuhinji, ipak sam poslovna žena. Nisam zaljubljena, niti sam raspoložena za ljubav. Volela bih da mogu da naručim dečka po svojoj meri, ali to je nemoguće. U ljubavi sam ljubomorna, ali do neke granice. Nisam došla do grebanja kola – rekla je kroz smeh pevačica, koja je rođendan proslavila sa brojnim kolegama.

Bili su tu Andreana Čekić, Darko Lazić, Katarina Grujić, Tamara Milutinović, Anastasija Ražnatović, Sloba Vasić i Jana, a mnogi su se čak i latili mikrofona i napravili žurku za pamćenje.

Aleksandra Mladenović otkrila zbog čega je ODBILA PROSIDBU: Tri puta sam dobila prsten

Foto: Objektiv.rs

Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar