Možda toga niste svesne, ali muškarci bi, zbog ove TRI stvari, mogli da pomisle da ste LOŠE U KREVETU

Nemojte sebi ovo dozvoliti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Galina Tcivina / Alamy / Alamy / Profimedia

Teško da će vam neki muškarac reći da ste loši u krevetu.

Čak i ako to zaista misli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I bez obzira na to da li ste u vezi, ili je u pitanju provod za jedno veče.

Međutim, postoje drugi načini da znate šta muškarac misli.

Određen način ponašanja bi mogao da ukaže na to da niste baš najveštiji u krevetu.

Seks treba da bude vrhunac intimnosti između dvoje ljudi, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećanja, ili sebično zadovoljavanje sopstvenih potreba.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih bi muškarci mogli da smatraju da seks nije dovoljno kvalitetan:

Foto: Freepik/freepik

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama nije prijatno da se skinu pred partnerom ili vode ljubav sa upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da zapravo u krevetu ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi toga trebalo da budemo svesni, te da prihvatamo, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu sa kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dozvolite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obucite seksepilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman sa partnerom je ključ svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene umeju da, uskraćivanjem intimnih trenutaka, kažnjavaju svoje partnere ili ih ucenjuju time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da završi dobro.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Profimedia

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč, trebalo bi da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba sasvim da zapostavite svoj izgled. Normalno da nećete svaki dan da se našminkate odmah ujutru samo da biste partneru bili privlačniji, jer vas on voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad bi trebalo da se malo više potrudite i rasplamsate strast kakva je bila na početku veze.

Foto: Freepik/master1305

Pored toga, nemojte sebi da dozvolite da po kući stalno idete, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete tako početi i da se osećate. Samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar