Otkrila da je muž vara, pa mu uputila JEZIV ZAHTEV: Sada ga čeka 30 godina pakla o kom nije ni sanjao

Nezapamćen slučaj ljubavnog trougla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ubijena viktoria Luiza da Silva, Foto: Facebook

Ljubavni trougao u kom je najdeblji kraj izvukla mlada ljubavnica koja nije znala da je muškarac sa kojim se zabavlja oženjen, okončan je u dva strašna scenarija: grobljem i zatvorom.

Žoze Viktor (25) iz predgrađa Sao Paula zaveo je 20-godišnju Viktoriju Luizu da Silvu, ali je krio od nje da ima ženu. Nekoliko meseci kasnije, Viktorija je otkrila da je samo ljubavnica i napustila je muškarca slomljenog srca, nesvesna da će zbog jezivog zahteva prevarene žene završiti u grobu.

Nastavnica uhapšena zbog SILOVANJA dvojice učenika: Kada su je pustili, desio se šokantan obrt

Naime, kada je supruga saznala da ju je Viktor prevario, odbila je da mu oprosti i nije htela da čuje za njega.

No, na insistiranje njenog muža, oprostila mu je, ali mu je dala uslov da mora da ubije ljubavnicu sa kojom ju je prevario.

Foto/Youtube/Printscreen

Tako je Žoze Viktor nekoliko nedelja kasnije zamolio Viktoriju Luizu da Silvu da se nađu, ali devojka je to odbila jer, kako je rekla, ne želi da ima ništa sa oženjenim muškarcem.

Nakon što ju je dojučerašnju ljubavnik uverio da se razveo, pristala je da se vide, ali je time sebi potpisala smrtnu presudu.

Telo mlade žene pronađeno je u Praja Grande, delu Sao Paula, a bilo je neprepoznatljivo i spaljeno.

Četiri dana nakon pronalaska tela, supružnici su uhapšeni.

– Istragom je utvrđeno da je supruga naredila Žoze Viktoru da ubije Viktoriju Luizu da Silvu, jer je to bio jedininačin da mu oprosti. Muškarac je, po svoj prilici, voleo svoju suprugu do te mere da je pristao na njen zahtev, ali ako ju je toliko voleo da je zbog nje spreman i da ubije, nejasno je zašto ju je prevario – navodi se u istrazi.

Sud u Sao Paulu je mužu i ženi odredio preventivni pritvor, a zbog brutalnog ubistva mogli bi da provedu u zatvoru i do 30 godina.

Novinarka zbog priče pristala na odnos sa sagovornikom: Reakcija njenih roditelja šokirala je sve



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar