Novinarka zbog priče pristala na odnos sa sagovornikom: Reakcija njenih roditelja šokirala je sve

Kada je ušla u njegovu sobu, znala je da nema povratka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/LouiseFischer

Danska novinarka Luiz Fišer (26) pomerila je sopstvene moralne granice u poslu kako bi dobila “ekskluzivnu i autentičnu” priču od sagovornika.

Luiz je zarad upečatljivosti pristala da spava sa sagovornikom koji je jedan od viđenijih svingera u Danskoj.

Novinarka je zapanjila slušaoce popularne radio-stanice Radio 4 Show kada je priznala šta je uradila. Prethodno je u programu uživo na TV stanici istog vlasnika medija emitovan i kontroverzan snimak na kojem se vidi kako se ona skida i ulazi u sobu u kojoj je čeka nag sagovornik.

Luiz je rekla za nemački Bild da je uživala u iskustvu sa svingerima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Fischer (@louiisefischer)

– Ovo je bilo neprocenjivo iskustvo za mene. Iako to nije bio najbolji seksualni odnos u mom životu, muškarci iz ovog društva bili su veoma kulturni i predusretljivi. Osećala sam se kao boginja – rekla je Luiz.

Ono što je zaprepastilo javnost bila je reakcija njenih roditelja. Iako Luiz ima dete, doduše ne i supruga, njeni roditelji pozdravili su odluku da zarad priče stupi u seksualni odnos.

– Majka mi je rekla da joj je video sa mnom bio zabavan, dok mi je otac rekao da sam bila ‘kul’, odnosno da cilj opravdava sredstvo. Koliko ja znam moji roditelji nikad nisu bili svingeri niti ih je to zanimalo. Samim tim, i ja sam iznenađena njihovom pozitivnom reakcijom – kaže Luiz.

U odnosu na njene roditelje, urednika medija u kojem radi i prijatelja, javnost i druge kolege ne misle da je to što je uradila – “kul”.

– Luiz je otišla predaleko. Priču je iskoristila kao izgovor da proširi svoje seksualno iskustvo. To joj je bilo potpuno nepotrebno – rekla je jedna od koleginica iz najtiražnijeg nedeljnika u Danskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Fischer (@louiisefischer)

Na društvenim mrežama, Luiz Fišer je žestoko iskritikovana.

“Konačno se pokazala u pravom svetlu”, “Ako je pristala na ovo, ima li ta žena ikakve lične granice”, “Kako te nije sramota? Imaš dete, više nisi klinka”, bili su neki od komentara.

Nastavnica uhapšena zbog SILOVANJA dvojice učenika: Kada su je pustili, desio se šokantan obrt



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar