Nastavnica uhapšena zbog SILOVANJA dvojice učenika: Kada su je pustili, desio se šokantan obrt

Bila je optužena da je polno zlostavljala učenike od 15 i 16 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Lesli Gilespi, Foto: R. A. Hubbard School

Profesorka Lesli Gilspi (44) uhapšena je i optužena da je imala s*ksualne odnose sa dvojicom učenika, a samo dva dana nakon podignute optužnice, izvršila je samoubistvo vatrenim oružjem, najverovatnije puškom.

Ona je uhapšena zbog sumnje na silovanje i sodomiju dvojice tinejdžera starih od 15 i 16 godina. Puštena je iz pritvora uz kauciju, a ubrzo nakon toga pronađena je mrtva u svom domu sa prostrelnim ranama.

Trudnica zamolila šeficu za POVIŠICU, pa doživela poniženje: Sada ima samo jednu poruku za sve radnike

Kako piše AL.com, 44-godišnjakinja je nedavno započela s*ksualne odnose sa dva svoja učenika u srednjoj školi R. A. Habard u Alabami (SAD), a samo dve godine ranije, proglašena je nastavnicom godine u toj školi.

Mrtvozornik okruga Lorens, Skot Nurvud, istakao je da je Gilspi gotovo sigurno izvršila samoubistvo, ali se čeka obudkcijski nalaz i zvanična potvrda toga.

Foto: Lawrence County Sheriff’s Office

Jedan od dečaka, njenih žrtava, prethodno je tvrdio da su on i još jedan njegov drug posle časova došli kod nje u kabinet na dopunsku nastavu i tada je izvršila izopačena dela nad učenicima.

Nakon njenog hapšenja, načelnik školskog okruga Lorens, Džon Bret Smit, izjavio je da je svestan šta se dogodilo u toj školi i da se sprovodi intenzivna istraga.

– Iako okrug ne može trenutno da pruži konkretnije detalje, želimo da naglasimo da za škole ovog okruga nema ništa važnije od sigurnosti i dobrobiti svih učenika. Marljivo i svrsishodno ćemo sarađivati sa policijom i raditi na tome da se pravda zadovolji – izjavio je Smit, prenosi Dejli star.

Ubrzo nakon toga, međutim, pronađeno je telo profesorke Lesli Gilspi, koja se verovatno ubila jer nije mogla psihički da se nosi sa svim propratnim stvarima u vezi sa slučajem s*ksualnog zlostavljanja učenika.

Učenici ZABRANJENO da ode u toalet, iako je molila da napusti čas: Objašnjenje škole RAZBESNELO roditelje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar