Dozvolila sam vereniku da se vidi s BIVŠOM devojkom, pa me je ostavio, a onda mi je stiglo ŠOKANTNO pismo

Smatra da je učinio najveću grešku u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Planiranje venčanja je nesumnjivo jedna od najlepših stvari u životu.

Ali, isto tako, sve može da nestane u jednom trenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka je osetila na svojoj koži kako je to kad te verenik ostavi zbog bivše devojke.

– Moj verenik i ja smo bili zajedno 3 godine. Bio mi je prvi dečko. Zajedno smo se smejali, plakali, brinuli i bili srećni. Naše porodice su se zaista dobro uklopile. Bio mi je najbolji prijatelj sa kojim sam mogla da planiram budućnost. Nikad nisam mislila da bi moglo da mi se dogodi ovako nešto. Čovek kojeg sam volela mi nikada nije mogao uraditi nešto slično.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Sve je počelo pre oko dva meseca. Njegova bivša se vratila u našu zemlju i zvala ga da se vide. Nisu bili u kontaktu pet godina. Poslala mu je mail, on mi je pokazao i bilo je potpuno platonski, samo je želela da ga vidi. Pitao me je da li može da izađe sa njom, a ja sam mu dala dopuštenje. Verovala sam mu. Kada se vratio, bio je pomalo povučen – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Freepik/lookstudio

– Narednih nedelja je često bio na telefonu i nije me gledao u oči kad smo imali seks, nije mi govorio ni lepe reči. Pitala sam ga šta nije u redu, a on mi je samo rekao da se ne oseća dobro. U subotu sam otišla u posetu njegovoj baki jer smo obično plele zajedno (ona me je naučila) i nisam ceo dan bila kod kuće. Kada sam se vratila, zatekla sam ga kako pakuje svoje stvari. Čitav moj život se raspao.

Foto: Matt Dutile / ImageSource / Profimedia

– Rekao mi je da mu je žao što me je naterao da patim, ali ponekad ti život da drugu šansu i moraš da je prepoznaš onakvom kakva jeste. Rekao je da me voli, ali da kada se sreo sa bivšom, shvatio je da osećanja nisu ista. Da se kaje što ju je napustio i da je to za njega bio težak izbor, ali je na kraju morao da prelomi. Molila sam ga da ne pravi ovu grešku, da ga je prevarilo idealizovano sećanje na njihovu zajedničku prošlost, ali bio je poput zida, nije me ni pogledao.

Foto: Freepik/Racool_studio

– Godinama nisam toliko plakala. Spavala sam u slobodnoj sobi kako ne bih u našoj sobi osetila prazninu. Sva sreća, prijatelji i porodica su mi bili najveća podrška. U međuvremenu sam radila na svemu da otkažem naše venčanje – vratila sam venčanicu, otkazali smo restoran i počeli da javljamo gostima.

Foto: Freepik/teksomolika

– Međutim, pre otprilike nedelju dana, dobila sam pismo od njega. Rekao je da je napravio najveću grešku u svom životu, da je napisao ovo pismo jer nije imao smelosti da se suoči sa mnom. Napisao je da je mislio da je zaljubljen u nju, ali u stvarnosti je bio zaljubljen samo u ono što je ona predstavljala. Ne znam šta da radim. Volim ga svim srcem, ali ono što mi je uradio, ne mogu da oprostim.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (1)

Ostavite komentar