Parola – snađi se! PENZIONER iz Beograda uzeo papir i olovku pa nasred Bulevara ostavio hit PORUKU (FOTO)

Omladina ovaj problem uglavnom rešava na društvenim mrežama, ali oni koje je „pregazila“ era tehnologije moraju da se snalaze na drugačije načine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Printscreen,Freepik

Na društvenim mrežama pojavio se hit oglas koji je doslovno nasmejao javnost, ali i izazvao brojne reakcije na internetu. U njemu se, naime, nalazi bračna ponuda, a autor oglasa je posebno stavio akcenat na stavku koju je smatrao najprimamljivijom i svoju poruku zalepio na jednu banderu u Beogradu.

Budući da živimo u sve užurbanijem svetu, pronalaženje emotivnog partnera i sklapanje brakova više nije tako jednostavan posao. Omladina ovaj problem uglavnom rešava na društvenim mrežama i preko Instagrama, Fejsbuka i drugih platformi upoznaje potencijalne partnere, ali, ipak, oni koje je „pregazila“ era tehnologije moraju da se snalaze na drugačije načine. Izgleda da je to uvideo i jedan stariji gospodin iz Beograda, te je odlučio da uz pomoć papira i olovke dođe do žene svog života!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na Reditu se pojavila fotografija oglasa zalepljenog na beogradskim ulicama u kojoj se obaveštavaju sve zainteresovane žene da se pred njima nalazi odlična prilika za udaju. Jedan gospodin, koji se predstavio kao penzioner opisao je sebe u kratkim crtama a posebno je istakao da je materijalno dobro situiran i svoj ručno napisan oglas zalepio na banderu u Bulevaru kralja Aleksandra:

– Penzioner solidno situiran traži slobodnu žensku osobu od 30-50 godina za zajednički život.

Foto: Printscreen/Reddit

Ispod objave počeli su da se nižu šaljivi komentari, ali i poruke podrške.

– Da je sa srećom bratu! – napisao je jedan mladić.l

– Ne znaju baš sve stare generacije sa tehologijom tj. kompjuterima i telefonima. Pa ovako ili preko novina – istakao je jedan korisnik Redita.

Da li je ovaj gospodin do sada pronašao idealnu ženu nije nam poznato, ali jedno je sasvim sigurno – do suza je nasmejao javnost!

“Reci TATI da ti kupi jači auto”: Beograđanin se hvalio mercedesom od 100.000 evra – napravio HAOS (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar