Zgodna doktorka Anastasija ZALUDELA muškarce: Zbog kolega je morala da OBRIŠE profil na Instagramu (FOTO)

Ona je objavila slike i video snimke u plavoj medicinskoj uniformi koji su izazvali reakciju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Rad i red u jedinici za hitne slučajeve u jednoj moskovskoj bolnici potpuno je narušen, nakon što su lokalni mediji objavili eksplicitne fotografije sek*epilne doktorke Anastasije Ivaševskaje.

Akušerka je odmah nazvana „naj*eksepilnijom doktorkom“ u Moskvi, kojoj je odmah rečeno da obriše „provokativne“ fotografije i snimke koje nisu prikladne jednom medicinskom radniku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bolničarka Anastasija Ivaševskaja (26) objavila je „eksplicitne“ slike i video snimke u plavoj medicinskoj uniformi, koji su izazvali reakciju javnosti, piše britanski „Miror“.

Ona navodno radi kao akušer, lekar specijalista za trudnoće, porođaje i ženski reproduktivni sistem. U jednom klipu koji je objavila obučena je u usku crnu kožu sa mačjim ušima na glavi.

Na pojedinim fotografijama obučena je u belu uniformu medicinske sestre, sa provokativnim naočarima i stetoskopom oko vrata.

Kako pišu mediji, njene kolege su zatražile od šefova da reaguju, i da joj narede da obriše profile na društvenim mrežama. Ipak, iako je izazvala bes kolega, komentari na njenim fotografijama su bili po nju vrlo pohvalni.

Jedan od njenih pratilaca na društvenim mrežama je tako pitao: „U kom distriktu treba da umrem da bih te video“?

Foto: Printscreen/Instagram

Umešni znalci odmah su primetili na osnovu njenog stajlinga i tetovaža da je mlada doktorka fan rok benda „Gans end rozez“, Betmena i Džokera i video igrice „Rezident ivl“.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar