DRAMA

Brenina snajka bila u restoranu koji su NAPALI huligani?! Viktor se UPLAŠIO i panično je zvao

Na lokal su bacali baklje i flaše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, doživeo je veliki stres u subotu kada je shvatio da se njegova verenica Sandra Miljaković nalazi u restoranu koji su napali huligani.

Sandra je rekla Viktoru kako će sa drugaricama otići u restoran da tamo zajedno prate finale Evrovizije. On je odvezao do Beton hale i dogovorili su se da će se čuti kasnije kako bi došao po nju – počeo je priču dobro obavešten izvor za Star.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

-Međutim, samo nakon sat vremena pošto je ostavio u restoranu, 80 huligana je opkolilo lokal koji su gađali bakljama i flašama. Na sreću, čim su videle da huligani počinju da prave nerede, brzo su pokupile torbice i počele da beže ka parkingu. U tom momentu Sandri se isključio mobilni telefon. Viktoru je neko javio za haos koji se dešava i on je panično zvao Sandru, ali je bila nedostupna. Odsekle su mu se i noge i ruke, uplašio se da je nisu povredili. Panično je zvao, ali ona je sve vreme bila nedostupna. Sve je to trajalo oko pet minuta, ali se činilo kao prava večnost – dodao je on dalje.

-Kada su stigle na parking i uverile se da su na bezbednom, Sandra je uzela telefon od drugarice i javila se Viktoru. On je samo ponavljao da li je dobro i odakle ga zove, a ona mu je objasnila da su dobro, da su na vreme pobegle i da ga čeka na parkingu. Došao je veoma brzo po nju i po drugarice, bio je uznemiren sve vreme. Rekao je Sandri da se mnogo uplašio i da mu uopšte nije bilo dobro što nije mogao da je dobije telefonom – zaključio je izvor za pomenuti medij.

Viktor Živojinović o vezi sa lepom Sandrom: Misle da je sa mnom iz KORISTI, neću još da se ŽENIM



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar