Novi dečko Jelene Rozge je poznati KUVAR: Ukusnom hranom do njenog SRCA (FOTO)

Osim što je veoma cenjen u svojoj branši, tome je sigurno doprineo i njegov zanimljiv imidž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Iz Splita stižu vesti da je Jelena Rozga u vezi sa sugrađaninom Ivanom Pažaninom, jednim od najpoznatijih hrvatskih kuvara. Za razliku od mnogih muškaraca, koji su u novine dospeli upravo zahvaljujući vezama ili insinuacijama da su bliski sa poznatim ženama, Ivan Pažanin odavno ima „celebrity“ status.

Osim što je veoma cenjen u svojoj branši, tome je sigurno doprineo i njegov zanimljiv imidž, kao i činjenica da je član žirija veoma gledanog „RTL-ovog“ kulinarskog takmičenja „3, 2, 1… kuhaj“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan je od retkih kuvara o čijem su emotivnom životu pisali „lifestyle“ magazini. Dok je nekoliko godina bio u vezi sa menadžerkom Andreom Koprčinom redovno su ih fotografisali na javnim događajima, a o njihovom raskidu, koji se desio 2018, uveliko se pisalo u hrvatskim medijima. Tokom veze zajedno su glumili u spotu „Reći ćeš mi fala“, poznate dalmatinske klape „Rišpet“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Od tada nije bilo konkretnih informacija o njegovim ljubavima, ali su one bile nezaobilazna tema intervjua koji su sa njim rađeni. Dešavalo se da učesnice takmičenja „3, 2, 1… kuhaj“ komentarišu privlačnog člana žirija, a jedna je čak rekla: „Imam mnogo godina pa nije red da to kažem, ali zgodan je kao Bog“. Pevačica Lidija Bačić, poznatija po seksi izgledu nego po hitovima, otišla je korak dalje i posvetila mu pesmu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Kad bi privlačnom kuvaru, koji se na jednoj dobrotvornoj reviji odlično snašao i u ulozi manekena, pomenuli kako deluje na žene, odgovorio bi: „Ne bih rekao da imam obožavateljke, već sam im simpatičan plavi Dalmatinac“. Pre nekoliko meseci, kada su ga pitali da li se u njegovom životu pojavila ona prava, odgovorio je: „Uvek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja pravi“. Pre tri godine otkrio je da su mu kod žene najvažniji inteligencija, karakter i stav, a u međuvremenu je tome sigurno dodao i da je zavoli njegov jazavičar Pjer, koji je poslednjih sedam meseci redovan „gost“ na Ivanovom profilu na „Instagramu“.

Ostaje da vidimo da li je Jelena Rozga prava za popularnog kuvara i on za nju, a izgleda da je priča o „novoj splitskoj ljubavi“ počela u martu, kada su u kulinarskom serijalu „Guštan… s Pažaninom“ gostovali Jelena, Tonči Huljić i pevač Jole. Tonči je tada rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vreme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par.



Izvor: Kurir Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar