Osam godina posle silovanja dobila jezivu poruku na telefonu: Zbog OVE rečenice život joj je ponovo stao

Trauma iz prošlosti "zakucala" je još jednom na njena vrata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Šenon Kiler iz Pensilvanije pre osam godina bila je brucoš na Getisburg koledžu.

Posle jedne burnije večeri, ona je silovana. Za priču su tada znali samo njeni roditelji i najbolja prijateljica s kojom je Šenon i danas bliska.

Međutim, osam godina posle užasne noći koja joj je promenila život, Šenon je na Fejsbuku prihvatila zahtev za prijateljstvo od nepoznate osobe koja joj je potom napisala ovu poruku.

– Ja sam te silovao – stajalo je u poruci.

Narednih minuta Šenon je dobila još nekoliko poruka koje su ukazivale na to da bi njihov autor zaista mogao da bude silovatelj s koledža.

– Morao sam da te imam. Nikad to ni pre a ni posle nisam ponovio ni sa jednom devojkom – stajalo je u porukama.

Šenon za Inside edition kaže da je mislila kako se njen dečko možda šali, otvarajući lažni nalog da vidi njenu reakciju. Ovaj momenat vratio ju je u prošlost i njen život je sada po drugi put stao.

– Te noći na koledžu, stariji kolega mi se nabacivao prativši me do moje sobe u domu. Potom je nasilno ušao unutra i silovao me. Posle tog čina zaplakao je i otišao. Dve godine kasnije probala sam da ubedim policiju da pokrene slučaj, međutim odbili su me. Sada imaju dovoljno ovih poruka da se otvori istraga. Nadam se da će reagovati. Ako ne zbog mene, onda da spreče da ta osoba dalje povređuje žene – kaže Šenon.

Policija iz Pensilvanije potvrdila je da je otvorila istragu, dok su predstavnici Getisburg koledža izjavili da su “veoma uznemireni zbog slučaja i dovođenja Šenon i njene noći u vezu sa institucijom”.

Šenon naglašava da joj je život posle silovanja spasao lakros, sport u kojem joj jako dobro ide.

– Pronašla sam se, ali jedan deo mene nikako godinama unazad ne može da krene dalje. Zato mi je važno da policija prihvati ovo i odradi slučaj do kraja – kaže Šenon Kiler.

Nastavnica se čudno ponašala prema učeniku: Kada su ih uhvatili na delu, uputila je ŠOKANTNE REČI

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar