Kija pričala o LJUBAVI, pa se dotakla i Lune Đogani: Želim što više DECE, fudbalski tim

Iskreno o važnim temama u svom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Pink

Pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” i tu govorila o nekim stvarima iz svog privatnog života.

Kako je nedavno objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, osvrnula se i na njihov odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Objavila sam samo sliku, ja cvetam inače. Neću da pričam o tome, taj dan je bio emotivan za mene i neka se zapamti. Majčinski instikt postoji oduvek. Želim što više dece, fudbalski tim. To ko će biti otac, to će doći samo – rekla je Kija.

Foto: Instagram printscreen/kijakockar

Ona se dotakla i nedavnog razgovora koji je imala sa majkom Nadicom Zeljković.

-Imala sam poziv i bila sam uzbuđena, bila sam pogubljena pred svojom majkom, nisam stigla pola da je pitam. Ona je bila puna adrenalina. Sviđa mi se kako se nosi sa svim stvarima, svi je napadaju kad govori istinu. Jako sam ponosna na nju, drago mi je da smo se čule. Ja njoj čuvam leđa, neka se svađa, ali ne daj Bože da je neko fizički pipne – istakla je pevačica.

Na kraju je prokomentarisala i to da veze iz rijalitija teško opstaju, te se dotakla i Lune Đogani.

-Sanja je trudna koliko i ja. Tamo ljubavi ne mogu da opstanu. Studije su pokazale da retko opstaju prijateljstva, a kamoli ljubavi. Sad se i Luna venčala, nisam čestitala. Govorim uopšteno, ali vrlo retko – zaključila je Kockareva u emisiji.

Oglasila se Kija Kockar posle VENČANJA Lune i Marka: OVAJ komentar bivše rivalke mnogi nisu očekivali



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar