Ostavio me je na surov način i odlučila sam da krenem dalje, ali zbog onoga što sam saznala SVE SE MENJA

Ipak će ih spajati nešto neraskidivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Neplanirane trudnoće se dešavaju.

I u tim situacijama je važno da partneri, ili bivši partneri sednu i porazgovaraju kao odrasle i zrele osobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osim ukoliko jedna već nije pokazala nezrelost time što vas je blokirala na svim mogućim mrežama.

Jedna devojka se našla upravo u ovakvom problemu.

“Bila sam šokirana kada me je bivši blokirao i prestao da razgovara sa mnom, a sada sam saznala da sam trudna i da nosim njegovo dete“, započela je svoju priču devojka koja je zbog situacije u kojoj se našla zatražila pomoć od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

“Upoznali smo se prošle godine na sajtu za upoznavanje i odmah smo “kliknuli”. Počeli smo da se viđamo i stvarno smo se dobro slagali, napisala je ova devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Međuim, on je, nakon vikenda koji su proveli zajedno, prestao da odgovara na njene poruke. Tada je otkrila da ju je blokirao i na društvenim mrežama.

Iako je prvobitno bila u šoku, odlučila je da nastavi dalje sa svojim životom, a onda je saznala da je u 18-oj nedelji trudnoće.

“Ne znam da li treba da pronađem način da mu to kažem, jer je jasno pokazao da ne želi vezu sa mnom. Bojim se da će me ponovo odbiti, kao i naše dete”, izrazila je svoje strahove ova devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

On mora da zna istinu

“Nije važno da li ste zajedni, ili ste razdvojeni. On i dalje ima zakonsku obavezu da finansira svoje dete, a ono će, kada bude poraslo, želeti da zna o svom ocu i postavljaće pitanja o njemu. Vaš bivši se poneo kao kukavica i da, mogao bi da odbije svoje dete, ili da zahteva test očinstva, ali koliko god da vam je teško, on mora da zna istinu”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar