Igrač Partizana uhapšen kao deo Belivukove grupe: Upravo su se oglasili i ljudi iz kluba!

Mladić je uhapšen u dvorani, pošto su ga pripadnici Žandarmerije i UKP oborili na patos i stavili mu lisice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Nakon hapšenja osumnjičenog pripadnika Belivukovog kriminalnog klana u dvorani koju koristi RK “Partizan” u Beogradu, oglasio se direktor kluba Aleksandar Blagojević.

On je za portal “Telegraf.rs” izjavio da je klub upoznat sa ovim hapšenjem i da je reč o igraču iz mlađe kategorije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsećamo, mladić je uhapšen u dvorani, pošto su ga pripadnici Žandarmerije i UKP oborili na patos i stavili mu lisice, a na sebi je imao dres RK Partizan.

– Mi smo sportski klub. Bavimo se sportom, a u školi rukometa imamo više od 500 igrača. Čuo sam za hapšenje i to je igrač koji je u našoj mlađoj kategoriji desetak godina – kazao nam je Blagojević.

Na pitanje koji su inicijali uhapšenog igrača, Blagojević je odgovorio da je to posao koji rade državni organi, ali je potvrdio da je reč o momku koji se u dvorani nalazio iz “sportskih razloga”, odnosno, bio je na treningu.

U koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A.S. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Ovo su uhapšeni članovi Belivukove KRIMINALNE GRUPE: “Pali” u velikoj akciji policije (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar