Uhapšeni Šarićev telohranitelj hteo da LIKVIDIRA NOVINARKU: Klisura spremao ubistvo Brankice Stanković

Nekadašnji telohranitelj Darka Šarića pao u BiH na osnovu poternice Interpola Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar, Glas Srpske

Srpko Klisura (38), nekadašnji član obezbeđenja Darka Šarića, osuđenog za trgovinu narkoticima, uhapšen je u policijskoj akciji u mestu Uvac kod opštine Rudo. Klisura je uhapšen na osnovu poternice Interpola Srbije, a zajedno sa njim priveden je i Strahinja Cvetić.

Ovaj rođeni Pribojčanin, koji ima državljanstvo Srbije, potražuje se, prema nezvaničnim informacijama, radi izdržavanja kazne zatvora na koju je osuđen zbog nanošenja teške telesne povrede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegovo ime našlo se u žiži javnosti tokom 2013. godine, kada je označen kao jedan od posrednika u planiranju ubistva novinarke Brankice Stanković.

Cvetić je uhapšen jer je bio sa njim u momentu hapšenja, a proverama je utvrđeno da za njim nema poternice, pa će biti pušten.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodeći inicijale, saopštili su da su Klisura i Cvetić uhapšeni u sredu u Uvcu kod opštine Rudo.

– U toku su pretresi objekata i prostorija koje su koristila navedena lica. Nakon kriminalističke obrade, S. C. će biti pušten iz službenih prostorija, dok će S. K., za kojim je Republika Srbija raspisala poternicu, biti sproveden i predat u nadležnost Suda BiH – rekli su u MUP RS.

Piše: K. KAPISODA, D. ĆURUVIJA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar