Ana (35): Kad sam videla svoje slike na sajtu za odrasle, zanemela sam, a onda me je muž još više šokirao

Doživela je najveću izdaju u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Britanka Ana L. (35) zanemela je od šoka kada je slučajno na sajtu za odrasle videla svoje lice, a onda je saznala šta joj je muž uradio iza leđa.

– Ja imam 35, a moj suprug 25 godina i u braku smo dve godine. Mislila sam da ga poznajem i da je on moja srodna duša, ali ono što je uradio je promenilo sve – objašnjava žena i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nedavno sam saznala da je on uz pomoć “fotošopa” ubacivao moje lice na scene iz pornića. Nisam verovala svojim očima kada sam to videla. A kada sam se suočila s njim on je mrtav ‘ladan rekao da je on to uradio zbog mene i da treba da budem polaskana!

– Osećala sam se povređeno i iskorišćeno, kao da me je neko fizički zlostavljao. A da sve bude još gore, on me je pitao zbog čega se ljutim i da je moje ponašanje glupo, jer zaboga, to je veliki kompliment za mene – iznervirano je na Redditu napisala Ana i pitala druge korisnike da li je možda ona preterala ili je njen muž napravio strašnu grešku.

Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

Komentatori su, logično, bili na njenoj strani a jedan je napisao:

– Posle samo dve godine braka on se već pretvorio u jezivog manijaka koji “fejkuje” porniće. Nije bitno da li je on imao dobre namere, ovde se radi o vašim privatnim slikama i morao bi više da vas poštuje.

Foto: Shutterstock, ilustracija

A Ana je zatim dodala da joj nije jasno zbog čega se sve ovo dogilo budući da njih dvoje imaju sjajan seksualni život.

– Stvarno ga ne razumem! Pa, njemu zaista nije potrebno da ispunjava bilo kakve fantazije. Mi volimo da eksperimentišemo u seksu, i sve te scene iz pornića koje je “fotošopovao” mi smo već “odradili” u praksi – zaključila je Ana L.



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar