Tamara (46) se borila za bebu, pa otišla dedi na GROB: Zbog onog što je ugledala, srušila se i ZAPLAKALA

Iako su u meni besnele munje i gromovi, pribrala sam se, rekla je žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Tamara (46) je podelila svoje iskustvo sa crnom magijom nakon koje su mnogi ostali prestravljeni. Ona je svoju priču otkrila 2017. godine, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

– Bojan i ja smo se venčali 1998. godine i od tada pokušavamo da dobijemo bebu. Uspeha nije bilo, uprkos tome što su sve analize pokazivale da je sve u redu- počela je ona svoju ispovest još uvek drhtavim glasom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije bilo klinike na kojoj nisu bili, travara kojima se nisu obratili, pokušavali su i sa zvaničnom i sa alternativnom medicinom, ali nije bilo uspeha.

– Već sam postajala umorna od svega, ali je želja za potomstvom nadjačavala sve i nakon više od 15 godina borbe, ja sam odlučila da posetim vračaru. Mislila sam da nemam šta da izgubim – objasnila je ona.

– Pogledala je u mene kao da smo same u prostoriji i rekla da mi je bliska osoba bacila crnom magijom prokletstvo i to na grobu mog dede – da nikad nemam potomstvo! Pokušala sam da vrisnem, ali glasa nije bilo, samo težina neka koja me je pritiskala – zaplakala je ona dok se prisećala.

Foto/ Freepik

– To ti je uradila druga osoba do tvog oca, njemu najbliži rod. Ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da si ti srećna, dok njena deca nemaju uspeha ni na jednom polju. Pošto uradiš to što sam ti rekla, njoj ćeš zapaliti sveću za zdravlje i nikad joj nećeš reći šta si saznala niti ćeš joj zla učiniti. Moraš sve uraditi kako sam ti rekla, bez izuzetka inače nema uspeha – rekla je ona.

– Krenula sam put groblja, a i dalje nisam mogla da shvatim šta se dešava. Moja teta to meni da uradi, ona ista kod koje sam celo detinjstvo provela! Išla sam, a molila Boga da ne nađem ništa, jer nisam mogla da poverujem – sa strahom u glasu je rekla Tamara.

Kada je na grobu svog dede krenula da kopa na mestu koje joj je vračara opisala, sručila se na zemlju i počela da plače iz sveg glasa – našla je zamotuljak u kome je bilo upravo ono što je opisano. Kosa i komad Bojanove košulje koja je nakon svadbe nestala.

– Iako su u meni besnele munje i gromovi, pribrala sam se. Želja za potomstvom je opet sve nadjačala i uprkos tome što sam imala želju da odem kod tetke i svašta joj kažem, sledila sam uputstva vračare – otišla sam i sve bacila niz vodu, a već sledećeg dana sam joj u crkvi upalila sveću za zdravlje. Mami i baki sam rekla da je vračara pogrešila i kako ničeg nije bilo na groblju- završava priču ova Beograđanka koja se kasnije ostvarila u ulozi majke.

Danijela skinula pantalone i u TANGAMA zaplesala nasred ulice: Prolaznici ostali u šoku (VIDEO) 

Izvor: Srbija Danas

Komentari (1)

  1. Ne razumem svrhu ovakvih članaka. Nažalost, zbog praznoverja i zatucanosti ljudi se okreću vračarama umesto veri.

    Odgovori

Ostavite komentar