Lidija (1) pokušavala da dozove mrtvu majku: Albanci krivi za BRUTALNO UBISTVO koje je šokiralo Grčku

Policija je na spratu pronašla žrtvinu 11-mesečnu ćerku Lidiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Karolajn Krouč, britanka koja je živela u Grčkoj, sahranjena je tri dana nakon što je lopovi ubili u njenoj kući u bogatom atinskom predgrađu.

Njen suprug Karalambos Anagnostopulos (33) obratio se onima koji su došli da se oproste na ostrvu Alonisos, gde je Karolajn, provela veći deo svog detinjstva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imao sam veliku sreću što sam je poznavao i što me je volela. Jedna stvar koja me čini još tužnijom od njene smrti je činjenica da će naša ćerka odrasti ne sećajući se svoje prelepe majke – rekao je brišući suze.

Ali iza tuge bilo je i mnogo besa. Kako su se desile okolnosti Karolajnine smrti, toliko strašne da su se našle na naslovnicama širom sveta?

Brutalna činjenica je da je dvadesetogodišnja Kerolajn ubijena tokom pljačke u njenom domu u Atini u ranim jutarnjim satima. Pa ipak, to ni izbliza ne prenosi sociopatsko nasilje koje je pratilo zločin i srceparajuće scene sa kojima su se policajci suočili u kući nakon pljačke.

Policija je na spratu pronašla žrtvinu 11-mesečnu ćerku Lidiju koja je plakala i instinktivno lupkala majku po beživotnom telu u očiglednom pokušaju da je probudi.

Umrla je od gušenja nakon što su joj lopovi komad odeće stavili u usta kako bi sprečili vrisak, a nos držali toliko čvrsto da nije mogla da diše.

Dole je njen suprug, poznat kao Babis, koji se školovao za pilota u Velikoj Britaniji – bio vezan za pod. Uspeo je nosem da pozove policiju i komšije.

Lopovi su, takođe, ubili porodičnog psa i ostavili ga da visi na ogradi kuće.

Ipak, kako “Dejli mejl” piše, ovi jezivi prizori možda i nisu bili toliko iznenađujući. U ovom luksuznom kvartu u poslednjih pola godine desile su se tri pljačke koje je pratilo ekstremno nasilje.

U poslednju od te tri pljačke, kao i u onu u kojoj je ubijena Kerolajn, bila su umešana četvorica muškaraca. U oba slučaja ušli su u kuću kroz zadnji prozor i ukrali su novac i nakit.

Kerolajnine ubice odnele su nakit vredan 20.000 funti i 10.000 keša. Policija sada istražuje mogućnost da su radili po dojavi.

Još nešto je zajedničko ovim pljačkama – policija veruje da iza njih stoje Albanci, rekao je policijski izvor za “Dejli mejl”.

Trenutno postoji više od 200 naloga za hapšenje grupe Albanaca u Grčkoj za koje se veruje da su pobegli nazad u domovinu.

Albanci tvrde da su u prošlosti često bili žrtveni jarci za nerešene zločine, što je zauzvrat dovelo do protesta albanske vlade i poziva na zaštitu albanskih imigranata.

Ipak, veza između Albanaca i nasilnog i organizovanog kriminala – poput trgovine ljudima, iznude i pljačke – širom Evrope je neosporna, piše “Dejli mejl”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar