Sudbina fatalne Sofije Loren: Udala se za OŽENJENOG čoveka, bila u zatvoru, OTROVALA se na snimanju

Prema njenoj ljubavnoj priči mogao bi se snimiti film

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ manipenny06

Italijanska glumica Sofija Loren očarala je muškarce širom sveta tokom šezdesetih godina prošlog veka.

Ona je za film “Ćoćara” dobila i Oskara i tako postala prva glumica koja je dobila ovu nagradu, a da nije sa engleskog govornog područja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko je Sofija bila fatalna govori i činjenica da je uspela da zavede 22 godine starijeg producenta Karla Pontija i to kada je imala samo 23 godine.

Sve to možda i ne bi privuklo toliku pažnju da Ponti u tom trenutku nije bio oženjen i imao dvoje dece. Kako u Italiji tada razvod nije bio dozvoljen, Ponti se Sofijom oženio u Meksiku, zbog čega je optuživan i za bigamiju.

Foto: Youtube/Printscreen/
manipenny06

Međutim, njegova ljubav prema ovoj lepotici bila je toliko jaka da je zbog nje promenio i državljanstvo. Njih dvoje u braku su proveli 41 godinu, a nakon Pontijeve smrti, glumica se nikada više nije udala.

Teškoće su imali i sa tim da se ostvare u ulozi roditelja. Ipak, nakon dva spontana pobačaja, Sofija je ipak uspela da rodi dvojicu sinova.

Ipak, iako se često čini da je njen život bajka, on to nikako nije bio.

Naime, 1982. godine provela je u zatvoru 17 dana zbog izbegavanja plaćanja poreza. Ni tu njenim nevoljama nije bio kraj, te se na snimanju jednog filma otrovala gasom. Tada je smrti spasao kolega Rosano Braci Loren koji je na vreme shvatio šta se dešava i pritekao joj u pomoć.

Foto: Youtube/Printscreen/CBS Sunday Morning

Ova italijanska lepotica važila je za fatalnu damu zbog koje su mnogi brakovi bili na ivici propasti. Na snimanju filma “Ponos i strast” Keri Grant se toliko zaljubio u nju da ju je preklinjao da se razvede od Pontija, a njenoj lepoti nije odoleo ni Piter Selers koji je zbog nje bio spreman da se razvezde od supruge.

Sofija Lorens danas je posvećena kuvanju i pisanju kuvara na čemu vredno radi već godinama.

Tajna bezvremenske LEPOTE: Čuvena Sofija Loren decenijama koristi isti BJUTI TRETMAN



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar