“Mislila sam da je inteligentnija”: Supruga Duleta Savića odgovorila Srbljanovićki zbog Mike Aleksića

Biljane Srbljanović apelovala je na javnost da ne gleda emisiju „Dok anđeli spavaju”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sputnjik Srbija, Ata Images

Voditeljka se takođe osvrnula na objavu dramske spisateljice Biljane Srbljanović, koja je osudila pojavljivanje Biljane Mašić i pojedinih javnih ličnosti u emisiji „Dok anđeli spavaju” i apelovala na javnost da je ne gleda.

– Ona je arbitar, ona presuđuje. Zaista sam mislila da ima višu inteligenciju. To je svakako bila najbolja reklama za moju emisiju i naravno da su svi pametni ljudi krenuli da je gledaju. Želela sam da napravim emisiju u kojoj će se čuti mišljenje druge strane, koja nije imala priliku da iskaže svoj stav u toku četvoromesečnog medijskog linča. I Mikini prijatelji imaju pravo na svoje mišljenje, isto kao što i drugi imaju pravo da kažu nešto – istakla je Savićeva i dodala da o Aleksiću privatno ima sjajno mišljenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DRUGO MIŠLJENJE

– Privatno je jedan topao, vaspitan čovek, pravi domaćin. Kada Mika slavi slavu, ona se proslavlja tri dana. Prvi dan dolaze roditelji, drugi dan bivši polaznici škole „Stvar srca” i treći dan njegovi prijatelji. Istina, mnogi su se sada okrenuli protiv njega, ali to je posebna tema. Ne poznajem nijednu od devojaka koje su optužile Miku. Biljana mi je govorila da su one često dolazile na Kosmaj kod njih. Mika je bio jako posvećen deci kojoj je predavao. Ja sam odlazila na njegove audicije i snimala ih i, ako Mika izađe iz zatvora, daću decu kod njega. Jedva čekam petu emisiju da razgovaram s Mikom i pokažem snimke koje imam.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVU I MNOGE DRUGE PRIČE PROČITAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 13. MAJ

Foto: Objektiv.rs
Foto: Printscreen/TVPink


Izvor:

Komentari (5)

  1. Koja je svrha zvati optuženog u emisiju, čak iako vam je prijatelj i koja je poruka? "Evo dragi gledaoci, čuli smo i drugu stranu šta ima da kaže. Videli ste da je to jedna plemenita i dobra duša". Hoćemo li opet kao 90-ih da gledamo svakakve likove, da nam sipaju zivotne filozofije iz malog mozga, a zive i ponašaju se suprotno onome što govore. I sad ih ima previše.

    Odgovori
  2. Gospodjo Savic dovedite i Velju Nevolju u vasu emisiju da cujemo njegovo misljenje. Cuo sam da je dobar drug i veliki domacin

    Odgovori
  3. Sve je to lepo, svima dati otvoren prostor za mišljenje. To je sve javno mnjenje. Medjutim, to što je osoba dobra privatno, slavi slave, itd., ne znači da nije i ovo drugo zašto je optužen. Glumice su trpele duuuugggoooo, navodno njegovo ponašanje, pa se nije on, a, ni supruga, oko toga mnogo žalostili, ni jednom. S druge strane, vrsta ovakve popularnosti mladim glumicama nije potrebna, sigurno. Dovoljno je bilo pogledati onaj intervju sa njim kako se ponaša prema dečaku. Mora da su ovi roditelju ludi koji dozvoljavaju svojoj deci da idu kod ovoga. Niti sam znala ni ko je ni šta je. To je moje lično i javno mišljenje. Pristrasnosti nema. Naravno, sud donosi konačnu odluku. Ako od 'navodnog' se potvrdi 'stvarno' nedozvoljeno ponašanje, šta onda. Osoba optužena će vama svima i dalje biti prijatelj, jer nije uradio nešto slično vašoj deci. Napisala sam da više neću čitati niti pisati ovde, ali, pošto pročitah da se radi o ovo emisji, onda to uradih. Nike komentar, nego zaključak, Držim svoju reč.

    Odgovori

Ostavite komentar